top of page
online vadba - cover (1).png

RADA

POSKRBIM

ZASE

Spletna gibalnica za ženske

                      s Katjo Gaber Vodopivec

Katjina     SPLETNA GIBALNICA za ženske

je ZATE, draga moja, ki

si že polno zasedena, ampak si vseeno želiš poskrbeti zase, samo ne veš kje in kako bi začela.

Tvojo dnevno sobo, kabinet ali spalnico ta hip vidiš kot edini prostor, kjer bi lahko telovadila, saj

zaradi izmenskega dela ne moreš redno obiskovati vodenih vadb v tvoji bližini, 

tvoji otročki ti še ne »dovolijo«, da bi jih pustila same doma,

svojih gibalnih sposobnosti pa tudi še nisi pripravljena kazati »svetu« (beri: vadečim poleg tebe).

Sploh ti pa nikakor ne ustreza gužva v dvoranah za vadbe,

naveličana si nakupovanja novih cunj za vadbo, ker ti stare niso več prav, se prilagajati drugim,

 saj imaš rada svobodo, želiš si oblikovati svoj prosti čas tako, KOT TEBI USTREZA.

Morda veliko potuješ, službeno in privat, in imaš dovolj iskanja studia

s kvalitetnimi vadbami v vsakem mestu, kamor greš, 

rada pa bi bila bolj gibčna, brez bolečin, polna energije tudi med tvojim potovanjem.

Čeprav že zagnano tečeš, hodiš v hribe, kolesariš, hodiš na intenzivne vadbe,... ti na koncu zmanjka volje za pošteno raztezanje. Ampak tako sovražiš muskelfiber naslednji dan!

Morda si ugotovila, da ti različne aerobike, boot-campi in visoko intenzivne vadbe več ne ustrezajo in si sedaj želiš bolj umirjene vadbe, in se ne bojiš začutiti, kje v telesu si zategnjena in kje rabiš malo več moči v mišicah.

Že razmišljaš o poletnem dopustu nekje daleč od doma in ti ideja, da celo poletje ne boš imela ob sebi nekoga, ki te vzpodbuja, ni všeč, saj ne želiš spet izgubiti vsega, kar si zgradila v tvojem telesu čez zimo.

Ne verjameš v čudežne obljube, da boš (najkasneje) čez noč imela mere v 90 - 60 – 90

in nasmeh na ustih 24/7.

Veš pa, da ti gibanje da energijo, potrpežljivost in umirjenost za to, da ne padeš ven

ob vsakem sitnarjenju otrok, partnerja, šefa, tašče,.... ;)

Tvoje sanje so tiste, ki poganjajo tvoje srce, ni pa jim vedno enostavno slediti.

 

Cilji, ki jih vidiš ti, niso vedno skupni ciljem ljudi okrog tebe in vem, da ti vse to še dodatno otežuje vse skupaj: da v resnici narediš spremembe, ki si jih tako želiš v tvojem življenju.

Zato se obdaj z ljudmi, ki si želijo korakati s tabo, ki verjamejo vate, ki te želijo vzpodbujati, ki so že prehodili pot, ki jo ti šele začenjaš, ki so dokaz, da se da!

Spletna gibalnica je prostor, kjer boš končno obdana z ženskami, ki si želijo podobno, kot ti: da se počutijo fajn v svojem telesu, da so brez bolečin, samozavestne, gibčne, z močnimi mišicami tam, kjer jih rabijo, pa še vseeno ženstvene in sproščene.

Katja Gaber Vodopivec, ustanoviteljica Spletne gibalnice

Katja Gaber Vodopivec spletna gibalnica

Želim te vzpodbujati, da na poti ne obupaš, te voditi in ti vsak dan pokazati naslednji zmagovalen korak na poti do tvojega cilja.

Vsak dan:

Dnevna doza motivacije – kot tvoja glavna navijačica na poti do cilja, ki si ga želiš doseči, te bom vsak dan vzpodbujala z objavami, komentarji, da se ne boš nikoli več počutila sama na tvoji poti. S tabo bodo tudi druge ženske v skupini in z vzpodbujanjem druga druge, bo pot veliko bolj zabavna in uspešna.

1x tedensko:

20 - 30 minutne vadbe v živo (Facebook Live) – vadba, ki ti bo pomagala, da se umiriš in hkrati razgibaš, okrepiš ter raztegneš vse tiste mišice, ki ti pomagajo, da lažje opravljaš tvoje delo, da se lažje gibaš, igraš za tvojimi ali sosedovimi otročki. Vadila boš v tvojem ritmu dihanja, vaje bodo prijazne do tvoje hrbtenice in ostalih sklepov. Okrepila boš mišice trupa (trebušne, hrbtne, medenično dno), ki so tvoja glavna pomoč pri preganjanju bolečin. Pokazala bom vaje v več stopnjah, tako da najdeš tisto pravo - varno zase. Iz tedna v teden boš napredovala, čutila spremembe na tvojem telesu in se počutila še bolj samozavestno, energično in zadovoljno samo s sabo.

2x mesečno:

5 minut za zbujen začetek dneva že pred jutranjo kavo = posnela ti bom novo video ali avdio meditacijo, gibanje in dihanje, ki si ga lahko zavrtiš vsako jutro, da si nastaviš kompas za tvoj nepozaben dan

10 minut za večerno umirjanje = pripravila ti bom video ali avdio posnetek, da pripraviš tvoje telo na obnovo med spanjem

ABC vaje – kratek video, kjer bom posamezno vajo v detajle razčlenila, da jo boš res pravilno delala in iz nje potegnila največ zase

1x mesečno:

Gibalni S.O.S. – sklop vaj za točno določene težave / potrebe, ki jih uporabiš kot reden trening ali po potrebi (npr. ko boli križ)

Vaša vprašanja & moji odgovori – Čas v mesecu, ko me lahko vprašaš vse, kar te zanima v zvezi z vajami, gibanjem, dilemami glede zdravja, ovirami, ki jih imaš pri gibanju, pri doseganju ciljev… Vprašanja mi boš napisala kakšen dan prej, da ti bom res lahko dala prave odgovore, če jih ne bom vedela sama, bom vprašala strokovnjake, ki to obvladajo. Dobile se bomo v živo, preko Facebook Live-a.

Predavanje v živo (Facebook Live) na temo, ki ti pomaga, da še lažje dosežeš cilje.

Če te slučajno skrbi, da bi bilo vsega preveč zate, ti pripenjam okviren urnik za april... Izbrala boš tisto, takrat, ko ti bo ustrezalo. Vse bo tam, ves čas, ZATE. 

Korakaš v svojem ritmu proti tvojemu cilju. Tam bom, in vse ženske v skupini, da te vzpodbujamo tudi v tistih dneh, ko ti morda ne bo šlo vse po najboljših načrtih.

Verjamem vate!

spletna gibalnica koledar april - primer

Kaj dobiš s tem, ko se pridružiš SPLETNI GIBALNICI?

Vstop v posebno zaprto Facebook skupino - tvojo spletno telovadnico, predavalnico in vzpodbujevalnico, kjer se bo vse skupaj dogajalo in bo hkrati prostor, kjer boš dobila svojo dnevno dozo vzpodbude in dodatno voljo za nadaljevanje.

Tam boš obkrožena z drugimi čudovitimi ženskami, kot si ti, ki so se odločile (tako kot ti), da si želiš poskrbeti tudi sama zase, da si želiš dan začeti polna energije, brez bolečin, in se zvečer umiriti tako, da se bo tvoje telo med spanjem dobro obnovilo...

 

In za to ne želiš ogroziti tvoje svobode, saj vse to lahko dosežeš kar doma, v tvoji dnevni sobi, ali kjerkoli po svetu, kjer se ta hip potepaš.

Vem, da si že čisto navdušena, tako kot jaz, in da te zanima, koliko te bo vse to stalo? :)

Stalo te bo toliko minut vsak dan, kot boš ti hotela, kar pa se ti bo obrestovalo že v istem dnevu!

Stalo te bo nekaj energije, da boš svoje domače navadila na tvoje nove navade, ampak jo boš že z eno vadbo dobila nazaj še več!

Stalo te bo kakšen začuden pogled tvojega moža, ki mogoče ni navajen, da telovadiš v dnevni sobi.

Stalo te bo nekaj mobilnih podatkov, če boš nekje, kjer ni Wi-Fija.

V evrih te bo vsak mesec sproti stalo samo 47€.

Lahko plačaš za 6 mesecev v naprej (282€) in ti podarim dva 15 minutna pogovora z mano

1 na 1 preko Skypa ali ZOOMa, da te še bolje podprem na poti do tvojih ciljev,

ali pa plačaš za 12 mesecev v naprej (564€) in ti podarim dodaten 1 mesec + 1x 30 minutni pogovor z mano 1 na 1 preko Skypa, ZOOMa, da ti bo še bolje šlo. 

p.s.: Dostop do vseh vsebin ti je na voljo 24/7 toliko časa, dokler imaš plačano članarino. Če vmes slučajno potrebuješ pavzo (čeprav verjamem, da si v skrbi za svoje telo in zdravje nebi smeli jemati pavze ;) ), mi sporočiš in ko te ponovno prime, da se vrneš nazaj, si s plačilom članarine spet z nami. Super, ane!?

Katja Gaber Vodopivec.jpg

KATJA

GABER     VODOPIVEC

Sem strastna zagovornica gibčne hrbtenice in sproščenega telesa brez bolečin. Na tvoji poti do cilja bom tvoja zvezda severnica, tvoj kompas, da se na poti ne izgubiš.

 

V osnovi diplomirana fizioterapevtka, ki ne verjame v samo eno pravo pot, Pilates Coach, ki tvoje telo vidi kot unikatno stvaritev in vaditeljica pred in poporodne vadbe z velikim srcem. V vseh letih tudi (ali predvsem) mami dvema fantičema, žena, ljubiteljica sončnih zahodov, zdrave kave in Robbieja Williamsa.

V svoji skoraj 18 letni praksi dela z ljudmi, sem vmes velikokrat pozabila sama nase. Nikoli se ni zame dobro končalo! In tega ne želim tebi.

Preveč sem bila »zdresirana«, da je bolj pomembno, da so ljudje okrog mene zadovoljni, da je sebično dati sebe na prvo mesto, da moram biti empatična in hkrati »profesionalna«, se pravi 'naj si ne dovolim, da prevzamem nase občutke in čustva ljudi, s katerimi delam'. Kar mi ni vedno dobro uspelo!

V 16 letih dela v Domu starejših občanov sem se naučila, da ob koncu življenja obžalovanje, česa vse nisi naredila, kaj vse bi lahko naredila drugače, ne pomaga kaj dosti. Prav tako sem dobila zelo dober vpogled v to, v kakšnem stanju je lahko tvoje fizično in psihično telo v zelo visoki starosti. In želim ti, da ti telo dolgo dolgo služi!

Zato ti zadnji 2 leti želim pokazati, kako ob vseh obveznostih, ki jih nase prevzemaš vsak dan sproti, najdeš nekaj minutk časa (vsak dan sproti) tudi zase. Zavestno. Ljubeče. Brez občutka slabe vesti. 

Sedaj sva končno lahko skupaj tudi preko spleta! Ker moja telovadnica sprejme samo 10 žensk naenkrat, Podljubelj pa ti je mogoče v nekem trenutku čisto predaleč... ;)

RADA POSKRBIM ZASE

od 30. marca 2020 

z vsakodnevno podporo

bottom of page