top of page

Greva migat?

Se mogoče zadnje dni spopadate z idejo: "Sedaj bo pa reees treba začeti bolj aktivno migat", končno pregnati odvečne kilograme za vedno, preoblikovati telo, ga narediti bolj prožnega, čvrstega, vabljivega in brez bolečin?

Ugotavljate, da kljub vsem ponudbam, reklamam, ki ste jih dobili v poštni nabiralnik ali na mail, še vedno niste čisto prepričani kako, kje in s kom se tega lotiti?

Mogoče vam ni všeč ideja, da bi vadili v skupini, vedno na isti, točno določen termin, brez možnosti dogovarjanja in sprotnega usklajevanja z ostalimi (družinskimi) obveznostmi?

Možnost je, da telovadite kadarkoli želite, ko vam ustreza, od kjerkoli ste tisti hip... izberite posnetek ene od vadb in odtelovadite kadarkoli in kjerkoli želite v Knjižnici vadb


Ali pa vas je najbolj strah začetka, ker se popolnoma zavedate, da je trenutno gibalno stanje vašega telesa reees porazno in vam je že samo razmišljanje o tem, da bi tudi drugi to videli, naravnost grozljivo?

Predlagam vam, da se nam za začetek pridružite od doma, na točno določen čas v tednu, na eni od rednih vadb, ki jo hkrati z udeleženkami vadb v telovadnici predvajam v zasebno Facebook skupino. Vi mene vidite in slišite, jaz vas ne, zato se maksimalno potrudim, da vse razlagam tako razumljivo, da ni težav slediti.

Se vam zdi ideja uporabna? Preverite tukaj kdaj se nam lahko pridružite.



Se želite naučiti natančno, pravilno, brez škode za posamezne sklepe in hrbtenico, izvajati posamezne vaje, da se boste kasneje lažje priključili skupinski vadbi Pilatesa in vam pravilna izvedba ne bo delala težav?

Predlagam vam, da se mi pišete in se dogovoriva za termin +individualne vadbe, 1 na 1 (samo vi in jaz v naši telovadnici v Podljubelju ali pa online).


Ste ravno dobro po porodu in bi se radi čim prej vrnili v "formo" pred nosečnostjo (ali še boljšo ;) ), hkrati pa se zavedate, da ni kar vsaka vrsta vadbe priporočljiva kmalu po porodu?

Vabim vas na poporodno vadbo (fitMAMI&baby), kamor lahko prideta oba z vašim dojenčkom. Več podrobnosti preberite tukaj.

Imate že/še vedno bolečine v določenih delih telesa zaradi nepravilne drže, ponavljajočih gibov pri delu ali poškodbe in bi se jih radi čim prej znebili?

Vadba za zdravo hrbtenico je sigurno tista, ki vam jo najbolj priporočam. Lahko ste z nami v telovadnici ali na daljavo. Vse podrobnosti preverite tukaj.





Zato ne odlašajte, ampak se mi pridružite na urah Pilatesa, kjer se vam bom popolnoma posvetila in pomagala, da dosežete (ali še celo presežete) zastavljene cilje!

Kaj potrebujete za to, da se mi pridružite in si podarite čas samo zase?

Najprej trdno odločitev, da je DANES pravi dan, da se ODLOČITE in LOČITE OD svojega trenutnega telesa, ki kar kriči po več sproščenosti, po bolj močnih, prožnih mišicah in bolj gibljivih sklepih.

“Čakanje na pravi trenutek vas lahko porazi." (Napoleon Hill)

Pripravljenost aktivno pristopiti k preobrazbi telesa (brez tega ni možno pričakovati uspeha!). Brez skrbi, nič groznega to ne pomeni, samo kakšna telovadna domača naloga, ki pa prinaša samo zadovoljstvo, saj z vztrajnim ponavljanjem zelo hitro čutite in vidite spremembe na vašem telesu! Pa ne samo vi, tudi drugi! Super ane!? :)

Blazino za na tla, pajkice in majico s kratkimi rokavi, stekleničko z vodo. Obutve ne potrebujete, ker vadite v nogavicah.

Vztrajnost vas pripelje do mnogih prekrasnih rezultatov:

Vaša drža se izboljša.

Telo se preoblikuje.

Mišice se okrepijo, predvsem globoke mišice trupa, ki preprečijo pojav bolečine v hrbtenici ob njeni povečani obremenitvi.

Sklepi postanejo prožnejši.

Koža postane bolj napeta.

Bolečine v določenih delih telesa se zmanjšajo oz. izginejo.

Lažje premagujete vsakodnevne stresne situacije.

Bolj uživate v spolnosti. (zakaj, vam povem v živo ;)


DOVOLJ JE IZGOVOROV, ČAS JE, DA ZAŽIVITE V NAJBOLJŠEM TELESU, KAR JIH IMATE NA RAZPOLAGO!



Kdo sem, da vam vse to pišem?

V prvi vrsti fizioterapevtka (20 let) in inštruktorica Pilatesa (17 let), ki vas z navdušenjem spet povežem in spoprijateljim z vašim telesom.

Mami dveh nadebudnih fantičev, ki imata ogromno energije in tudi mene vsakodnevno izzivata v različnih situacijah, ki zahtevajo vse to, kar Pilates ponuja; močno osnovo ter prožno in gibčno zunanjost. :)

V 16 letih dela s starejšimi in starimi sem se naučila ogromno življenjskih modrosti, predvsem pa zavedanja, da proti koncu življenja obžalovanje, česa vse nisi naredil, ne pomaga čisto nič!

Zato vas želim spomniti, da je DANES pravi dan, da nekaj časa posvetite tudi sami sebi, brez izgovorov!


Želim vas ponovno spomniti, da je čas, ki ga namenite svojemu telesu in duši najboljša investicija, ki si jo lahko omislite. Da je navsezadnje telo, ki ga imamo, edino, ki ga bomo kdajkoli dobili....

Vesela in počaščena sem, da bom vaša spremljevalka na poti spreminjanja telesa (in brez skrbi, vse ostalo se zgodi hkrati s tem ;) ).



Ne odlašajte! Izberite sebe, svoje dobro počutje, prevzemite odgovornost za svoje življenje, stopite v akcijo takoj SEDAJ!

Pišite mi na divinetime.slo@gmail.com , ali pa me pokličite na 041-812-466.


Z veseljem bom z vami poklepetala tudi o še kakšnih vprašanjih, ki so se vam mogoče pojavila med prebiranjem vsega zgoraj napisanega.


Bodite lepo do najinega srečanja v živo! ;)


Katja Gaber Vodopivec


Danes predstavljam
Zadnje objave
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page