Greva migat?

Se mogoče zadnje dni spopadate z idejo: "Sedaj bo pa reees treba začeti bolj aktivno migat", končno pregnati odvečne kilograme za vedno, preoblikovati telo, ga narediti bolj prožnega, čvrstega, vabljivega in brez bolečin?

Ugotavljate, da kljub vsem ponudbam, ki ste jih dobili v poštni nabiralnik, na mail, ali pa ste prebrali reklamne plakate,... še vedno niste čisto prepričani, česa točno, kako, kje in s kom se tega lotiti?

Mogoče vam pa sploh ni všeč ideja, da bi vadili v skupini, vedno na isti, točno določen termin, brez možnosti dogovarjanja in sprotnega usklajevanja z ostalimi (družinskimi) obveznostmi?

Ali pa vas je najbolj strah začetka, ker se popolnoma zavedate, da je trenutno gibalno stanje vašega telesa reees porazno in vam je že samo razmišljanje o tem, da bi tudi drugi to videli, naravnost grozljivo?Ste samski, ker zaradi izgleda nimate tiste samozavesti, ki bi jo potrebovali, da bi sploh pristopili k potencialnemu partnerju?Se želite naučiti natančno, pravilno, brez škode za posamezne sklepe in hrbtenico, izvajati posamezne vaje, da se boste kasneje lažje priključili skupinski vadbi Pilatesa in vam pravilna izvedba ne bo delala težav?

Ste noseči, pa bi radi ohranili zdrav življenjski slog, hkrati pa poskrbeli, da boste vadili na pravi, samo vam "na kožo pisan" način?

Ste ravno dobro po porodu in bi se radi čim prej vrnili v "formo" pred nosečnostjo (ali še boljšo ;) ), hkrati pa se zavedate, da ni kar vsaka vrsta vadbe priporočljiva kmalu po porodu?

Imate že/še vedno bolečine v določenih delih telesa zaradi nepravilne drže, ponavljajočih gibov pri delu ali poškodbe in bi se jih radi čim prej znebili?


Morda pa ste že aktivni (ali rekreativni) športnik / športnica in se dobro zavedate, da je ravno močan trup temelj in dodatni razlog za še boljše športne rezultate, ki si jih tako želite?

Se vsaj v enem odstavku najdete? Imam idejo.... :)


Kako se vam sliši možnost popolnoma osebnega dogovarjanja za termin vadbe 1 na 1 ?

Vadba z osebo, ki zna oceniti začetno stanje vaših mišic in sklepov in začeti graditi trdno osnovo za bolj močno in prožno telo ravno tam, kjer je to potrebno?

Vadba z veliko hitrejšim napredovanjem kot v skupini, saj so vaje izbrane samo za vas in točno take, kot jih potrebujete za korak naprej?

Vadba, kamor lahko s seboj pripeljete tudi vašega malčka, če slučajno ne dobite varstva, saj ga lahko kvalitetno vključiva v vadbo (ali pa mu pustiva počivati oz. se igrati po svoje)?

Vadba z inštruktorico Pilatesa, ki je hkrati tudi dvakrat mami (po 2x carskem rezu) in razume, da telo po porodu potrebuje drugačen pristop, kot pri ženskah, ki še niso rodile?


S fizioterapevtko, ki že 10 let aktivno sodeluje pri vadbi bolnikov z osteoporozo in se še posebej zaveda, da je prava izbira vaj najpomembnejša pri skrbi za zdravje?

Zato ne odlašajte, ampak se mi pridružite na individualnih urah Pilatesa, kjer se bom popolnoma posvetila samo vam in pomagala, da dosežete (ali še celo presežete) zastavljene cilje!

Kaj potrebujete za to?

Najprej trdno odločitev, da je DANES pravi dan, da se odločite in LOČITE OD svojega trenutnega telesa, ki kar kriči po bolj močnih, prožnih mišicah in bolj gibljivih sklepih.

“Čakanje na pravi trenutek” vas lahko porazi. (Napoleon Hill)

Pripravljenost aktivno pristopiti k preobrazbi telesa (brez tega ni možno pričakovati uspeha!). Brez skrbi, nič groznega to ne pomeni, samo kakšna telovadna domača naloga, ki pa prinaša samo zadovoljstvo, saj z vztrajnim ponavljanjem zelo hitro čutite in vidite spremembe na vašem telesu! Pa ne samo vi, tudi drugi! Super ane!? :)

Pajkice in majico s kratkimi rokavi (podlogo, brisačko in pijačo dobite pri meni). Obutve ne potrebujete, ker vadite v nogavicah.

Vztrajnost vas pripelje do mnogih prekrasnih rezultatov:

Vaša drža se izboljša.

Telo se preoblikuje.

Mišice se okrepijo, predvsem globoke mišice trupa, ki preprečijo pojav bolečine v hrbtenici ob njeni povečani obremenitvi.

Sklepi postanejo prožnejši.

Koža postane bolj napeta.

Bolečine v določenih delih telesa se zmanjšajo oz. izginejo.

Lažje premagujete vsakodnevne stresne situacije.

Bolj uživate v spolnosti. (zakaj, vam povem v živo ;)

Kako poteka individualna ura Pilatesa?

Srečujeva se v prijetnem okolju, čisto individualno 1 na 1 (razen, če s seboj pripeljete vašega dojenčka oz. malčka, potem imava družbo ;) ), predelujeva hkrati teoretične osnove in zeloo praktične vaje, v obliki 1 urnih delavnic na vnaprej dogovorjen termin (ponavadi je to 1x tedensko ali kako drugače - po dogovoru).

Na vsakem snidenju vam določim tudi nekaj najbolj aktualnih vaj za domov, ki še dodatno pripomorejo k hitrejši preobrazbi vašega telesa. Skupaj se dogovoriva, kako jih boste vključili v vaše vsakodnevne opravke, tako, da vam dodatno ne vzamejo vašega dragocenega časa (da ne najdete izgovora, da ni bilo časa za trening ;) ).

Odvisno od tega, koliko vas Pilates "potegne noter", lahko izbirate med naslednjimi vrstami sodelovanja:

1,5 mesečni program

je sestavljen iz 6 enournih srečanj in vaj "za domov", ki jih dobite tudi na mail, da jih ne pozabite, možnost sprotnega razreševanja dilem po mailu, gsmu ali skypu.

***

3 mesečni program

sestavljen iz 10 enournih srečanj in vaj "za domov", ki jih dobite tudi na mail, da jih ne pozabite, možnost sprotnega razreševanja dilem po mailu, gsmu ali skypu.

***

6 mesečni program

sestavljen iz 20 enournih srečanj in vaj "za domov", ki jih dobite tudi na mail, da jih ne pozabite, možnost sprotnega razreševanja dilem po mailu, gsmu ali skypu.

***

9 mesečni program

sestavljen iz 30 enournih srečanj in vaj "za domov", ki jih dobite tudi na mail, da jih ne pozabite, možnost sprotnega razreševanja dilem po mailu, gsmu ali skypu + darilo (delna masaža telesa v vrednosti 30€).


***


12 mesečni program

sestavljen iz 40 enournih srečanj in vaj "za domov", ki jih dobite tudi na mail, da jih ne pozabite, možnost sprotnega razreševanja dilem po mailu, gsmu ali skypu + darilo (masaža celega telesa v vrednosti 50€).

Vaša investicija oz. koliko vas bo stalo?

Veliko manj, kot vas stane, da ne zaživite svojega življenja z močnim, gibčnim telesom brez bolečin. Veliko manj, kot vas stane, da ob pogledu na svoje telo niste tako zadovoljni, kot bi bili lahko. Veliko manj, kot vas stane občutek utrujenosti, nesamozavesti, zakrnelosti, mlahavosti, jeze, nemoči in breizhodnosti, ki se v vas poraja, ko še vedno ne zberete poguma za resnično AKCIJO!

Naj vam nikoli in nikdar ne bo žal investirati v programe, ki vam pomagajo do najboljše verzije sebe. Tudi če menite, da si “ne morete privoščiti”, se vprašajte, ali si lahko privoščite, da ostanete, kjer ste? Je to res, ali je samo izgovor in strah, da vam ne bo uspelo? Poiščite rešitev, kajti ta trenutek že obstaja v vas!

DOVOLJ JE IZGOVOROV, ČAS JE, DA ZAŽIVITE V NAJBOLJŠEM TELESU, KAR JIH IMATE NA RAZPOLAGO!

Individualna vadba Pilatesa vas bo stala toliko ur in minut, kot si jih boste namenili in nekaj finančnega vložka.

Investicija za 1,5 mesečni program 270€

Investicija za 3 mesečni program 430€

Investicija za 6 mesečni program 820€

Investicija za 9 mesečni program 1200€

Investicija za 12 mesečni program 1560€

(po dogovoru možnost plačila na obroke)

Kdo sem, da vam vse to pišem?

V prvi vrsti fizioterapevtka (14 let) in inštruktorica Pilatesa (10 let) z dušo in telesom! :)

Mami dveh nadebudnih fantičev, ki imata ogromno energije in tudi mene vsakodnevno izzivata v različnih situacijah, ki zahtevajo vse to, kar Pilates ponuja; močno osnovo ter prožno in gibčno zunanjost :)