top of page

Ko te prime, da bi nehal, razmisli, ZAKAJ si sploh začel.Je bila ena od tvojih letošnjih novoletnih zaobljub, da boš bolj skrbel/a za svoje telo?


Ker si želiš povrniti postavo, ki si jo enkrat že imel/a ali pa bi jo le "končno enkrat" rad/a imel/a .. Ker se želiš znebiti bolečin v hrbtu zaradi preveč sedenja... Ker se želiš letos bolj samozavestno sprehoditi v kopalkah po plaži (ali pa si sploh upati obleči kopalke za v javnost!?)..


Pa se je od novega leta že toliko zgodilo, da si že pozabil/a na to zaobljubo... ker vse zaobljube in začetna zagretost hitro minejo, ko pridemo do prvega trenutka, ko..... se nam ne da... "nimamo časa"... ko...


Ko ne gre vsak trenutek vse čiiisto z lahkoto?


Ko je vmes tudi kakšen tak dan, ko ni nobene motivacije za akcijo, ko je že tisto, kar se mora narediti, preveč, kaj šele, da bi se spravil/a migat?


Ko vsi okrog tebe nekaj hočejo in ti na koncu dneva ne ostane popolnoma nič časa zase?


TAKRAT SE VPRAŠAJ ZAKAJ?

Zakaj sem si sploh postavila ta cilj ob novem letu? Vsak ima svojega... vzemi si trenutek, ali dva, da se ga zaveš!


Potem pa me pokliči.. da ti pomagam... da bom s tabo takrat, ko bo težko... ko te bo prijelo, da nehaš.. ko te prime, da spet navališ na vse tiste količine hrane, ki jih ne potrebuješ... ko bi ti bolj pasalo sedeti na kavču, kot pa brisati mokro čelo zaradi napora... ko bo spet potrkala slaba vest, ker si jemlješ čas samo zase, ne pa za vse druge..


Imam recept.. poznam rešitve.. in s svojim znanjem, izkušnjami ter pristopom, želim pomagati prav tebi. Da bo tvoje poletje že to leto tako, kot si že dolgo želiš!


Si začutil/a, da je DANES edini pravi dan, da iz podzavesti odstraniš vse tiste občutke, ki te spremljajo, ker je bila to spet ena od novoletnih zaobljub, ki ti jih do sedaj ni uspelo uresničiti, in STOPIŠ V AKCIJO?


Pokliči me na 041/812-466 ali pa mi piši na divinetime.slo@gmail.com da se dogovoriva za termin samo zate!


Se že veselim druženja, objem,

Katja Gaber Vodopivec, od tega trenutka dalje tvoja nenadomestljiva inštruktorica Pilatesa www.divinetimeacademy.com

Danes predstavljam
Zadnje objave
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page