top of page

Živjo, me veseli, da se srečava tukaj! :)

 

Vsaki redni uri vadb se lahko pridružite tudi "na daljavo" - od doma, iz hotelske sobe, plaže, ali od koderkoli se ta hip nahajate. Več o posamezni vrsti vadbe preberite tukaj.

Vse vadbe potekajo v zasebnih Facebook skupinah (to pomeni, da smo tam samo mi, ki skupaj telovadimo.... vi mene vidite, jaz vas ne, zato pa ves čas govorim in razlagam in poudarjam, da ja delate pravilno. Seveda me vmes lahko kaj vprašate, če ni jasno).

Če nimate Facebook računa, si ga lahko mimogrede brezplačno ustvarite, če tega ne želite, pa se sprehodite po Knjižnici že posnetih videov (kliknite tukaj) in tam potelovadiva skupaj.

Spodaj, na aktualnem urniku, pri vsaki uri pišejo tudi podrobnosti o vadbi, nanjo se lahko prijavite kar takoj in plačate s kartico. Po plačilu na vpisan e-mail naslov dobite vse potrebne informacije, da se pravilno pripravite na vadbo, in povezavo v Facebook skupino, kjer se vse skupaj dogaja. :)

Možnosti plačila so tudi preko TRR (podatki pišejo spodaj, čisto na dnu spletne strani), v tem primeru mi pošljite mail s prijavo (kliknite tukaj), da vam uredim vse potrebno za "vklop" na vadbo.

Se veselim, da vam pomaham preko ekrana, pozdravček, Katja

bottom of page