top of page
Rolling Yoga Mat

GROUP EXERCISES for a flexible, healthy body, more energy and well-being
Every day is the right day to join us - in the gym and online

 

Sunny greetings! :)

 

Since you are reading these lines, I believe that you are one extraordinary person, but lately you do not feel extraordinary in your body. You would ike to do something for yourself so much, but you just don't have enough hours in the day... It is quite possible that in the past you have already started to exercise vigorously, but you lacked motivation because you had no one with you to encourage you in those moments.

I'm sure you want to feel good in your heart and body, right? But you just don't know where to start and how to stick with it...

 

LET'S END THIS!

All this happened to me too, but I managed to find a way out of this loop... and now I want to offer it to you too! :)

SEM KATJA,

mamica dvema fantičema, diplomirana fizioterapevtka, inštruktorica Pilatesa, vaditeljica pred/po porodne vadbe, in po dobrih 11 letih dela v pisarni, sedenja po 8 ur na dan, sem sedaj tista, ki vam lahko pomagam, da bo vaša preteklost to:

 • da se ponoči premetavate po postelji in ste zjutraj kot zombi,

 • da sploh ne veste kdaj ste nazadnje vdihnili s polnimi pljuči,

 • da kar naprej kričite na otroke,

 • da vas nihče ne razume,

 • da ste čisto pasji do sodelavcev,

 • da ste po koncu službe samo še za na kavč,

 • da so ogledala vaš sovražnik številka 1,

 • da se šlaufki okrog pasu množijo in napihujejo sami od sebe,

 • da spet želite zamenjat svojo tehtnico,

 • da sosedova Marija lažje teče za vnuki, kot vi za svojimi otroci…

 

Želim vam pokazati, kako se boste ponovno odlično počutili v svoji koži, kako se boste znebili bolečin v hrbtenici, se umirili, lažje začeli dan, imeli dovolj energije že zjutraj in bili končno ponosni sami nase,…

 

Vse to se vam bo zgodilo z vključitvijo v kateregakoli od mojih treh programov: Pilates, vadbo za zdravo hrbtenico ali fitMAMI & baby – poporodno vadbo za mamice z dojenčki.

Katja_Gaber_Vodopivec_pilates_sedeče_del
Yoga Class

Choose the right exercise class for you

01

PILATES
in a group

02

EXERCISE FOR A HEALTHY SPINE

Pilates Practice at the Studio

PILATES in a group

Če si želite, da bi vaše mišice postale bolj čvrste (še posebej tiste okrog pasu!), da bi postali bolj gibčni, lažje hodili po ravnem in v hrib, kasneje postali zadihani in brez težav lovili ravnotežje tudi v najbolj nepredvidljivih situacijah... potem je Pilates prava izbira za vas.


Pilates je vodena vadba, kjer v eni uri enakomerno »obdelamo« celo telo, zato nikoli ne boste drug dan imeli "muskelfiber" samo v enem delu telesa in se boste zato komaj premikali.

Kar je zelo pomembno, je to, da vse vaje delate v svojem ritmu dihanja, ni se vam potrebno prilagajati skupini, ob tem pa ste ves čas "pri stvari", zato vam čas zelo hitro mine.

Sploh pa je Pilates super, če si želite zožati obseg pasu in okrepiti mišice na trebuhu, saj se to zgodi čisto "spotoma", brez številnih klasičnih trebušnjakov, ki vam samo še dodatno obremenijo vrat in hrbet.

 

Ura zelo hitro mine, ker med vadbo dejansko nimate časa razmišljati o ničemer drugem, kot samo o svojem dihanju, gibanju in kako vse skupaj povežete.
 

Kar naenkrat boste na svojem telesu odkrili mišice, za katere morda sploh niste vedeli, da jih imate! ;) In verjemite mi, da vam bo vse to še kako prav prišlo pri vsakodnevnih opravilih.


Pilates je primeren za vse starostne skupine, oba spola, nosečnice (ki so pred nosečnostjo že vadile pilates), odličen je po porodu (preverite poporodno vadbo!), pri osteoporozi, zelo učinkovita tudi za rehabilitacijo po različnih poškodbah. 
 

Pilates zajema ogromno različnih vaj, ki služijo krepitvi in sproščanju mišic. Verjemite, tudi za vaše telo bom našla prave! ;)

Joseph Hubertus Pilates - izumitelj vadbe (živel je od 9.12.1883 - 9.10.1967), je bil moški. Torej: kdo pravi, da je "Pilates samo za ženske"!? :)

 


Vadba poteka v treh terminih, po 60 minut, v Podljubelju 240 in na daljavo (on-line).

 • ponedeljek ob 8:30

 • četrtek ob 18:30 in 19:45 

​​

Priključite se 1x ali 2x tedensko, kakor vam je ljubše.

Vadbo lahko kombinirate tudi z vadbo za zdravo hrbtenico ob ponedeljkih zvečer.

at a distance ON-LINE (Facebook Live):  

join the exercises from home - online, in a special closed Facebook group, according to the schedule, or watch the video whenever it suits you. The number of places is not limited :)

You also get access to workout videos if you work out with me in the gym.

PILATES
Child's Pose

EXERCISES FOR A HEALTHY SPINE

Pri delu veliko sedite ali dolgo časa stojite?

 

Si želite (spet) imeti hrbet brez bolečin?
 

Če ste se našli v katerem od zgornjih stavkov, naj vas razveselim, da sami lahko največ naredite, da zmanjšate ali preprečite težave z vašo hrbtenico. Kako to mislim?

Verjamem namreč, da se je vaše telo zmožno zdraviti samo od sebe, če mu to seveda dovolite in mu pri tem pomagate. Vsak dan sproti.

 

Obstaja rek: Človek je mlad, kolikor je gibčna njegova hrbtenica… »Če imate trdo hrbtenico pri 30ih, ste stari, če imate gibčno pri 60ih, ste mladi,«  je eden najbolj znamenitih stavkov Josepha Pilatesa, "izumitelja" vadbe Pilates, v katero zaupam že več kot 17 let.Ker samo s sprehodi in običajnim gibanjem ne morete razgibati čisto vseh sklepov in okrepiti čisto vseh mišic, vas vabim, da si podarite 1 uro časa samo zase in se nam pridružite na urah vadbe za zdravo hrbtenico. Po njej boste še bolje spali, pojedli kakšno protibolečinsko tableto manj in zaradi več energije boste bolj prijazni do vseh okrog vas. A ni to super!?


Na voljo sta vam 2 termina na teden, v Podljubelju 240 in na daljavo (on-line).

Vadba traja 60 minut:​​

 • ponedeljek ob 18:30 in 19:45

 

 
V kolikor bi želeli vaditi 2x na teden, se lahko pridružite tudi uram pilatesa v ponedeljek dopoldne ob 8:30 ali četrtek 
popoldne ob 18:30 in 19:45.

Na daljavo ON-LINE (Facebook Live): 

pridružite se vadbam od doma - preko spleta, v posebni zaprti Facebook skupini, po urniku, ali poglejte posnetek, kadarkoli vam ustreza. Število mest ni omejeno :)

Dostop do posnetkov vadb dobite tudi v primeru, da vadite z mano v telovadnici.

ZDRAVA HRBTENICA
Practicing Yoga with Babies

POSTPARTUM EXERCISE
fitMAMI&baby

Nimate varstva za vašega dojenčka, vi pa vseeno želite narediti nekaj ZASE?

Ni problema!


Prinesite / pripeljite ga kar s seboj in skupaj preživita sproščeno, aktivno uro na vadbi, prilagojeni posebej za mamice po porodu.

 

Vaš dojenček bo (odvisno od njegovih motoričnih zmožnosti) sodeloval pri vajah, se plazil po svoje naokrog, ali pa zadovoljno spal. Če bo vmes lačen, ali bo imel kakšno drugo potrebo, bo seveda tisti hip na prvem mestu.. pa saj to že veste: dojenčkom gre izražanje lastnih potreb odlično od rok! ;)

Vem, da čas po porodu ni samo nova vloga in novi družinski član...

Ampak je tudi telo, ki ni več enako kot prej...

So tudi želje po več energije...

Sanje po več spanja...

Ideje o privlačnem in močnem trebuhu...

Hrbet, ki boli...

Mišice, ki ne delujejo na vseh mestih tako, kot bi si želela.

Tudi sama sem mamica dvema fantičema, po dveh neplanskih carskih rezih. Vem, kako pomembno je, da se mamica po porodu začne gibati na zdrav in pravilen način, da si ne naredi več škode, kot koristi.

 

S svojim znanjem vam želim pomagati, da čas na porodniškem dopustu (lahko tudi kasneje) izkoristite za sproščeno druženje z vašim dojenčkom/malčkom, ob tem, ko se dobro razgibate, preprečite / zmanjšate kakšne bolečine in okrepite tudi tiste mišice, ki jih pri sprehajanju z vozičkom ne dosežete.

Zato sem oblikovala poporodno vadbo fitMAMI&baby:

 • ker vam želim dovolj energije, da boste lahko uživali v novi vlogi,

 • telo, kakršnega si želite,

 • mišice, ki delujejo takrat, ko jih rabite,

 • hrbet (in vse ostale sklepe) brez bolečin,

 • trebuh, ki ga boste z ponosom pokazali.

(za več spanja se poskusim dogovoriti z vašim dojenčkom v živo! ;) )


 

»Stranski učinki« vadbe bodo kmalu vidni!

Kavbojke izpred nosečnosti vam bodo spet prav, hrbet vas ne bo (več) bolel, vsak dan večjega in težjega dojenčka boste lažje in predvsem pravilneje prenašali naokrog, učvrstili boste globoke mišice trupa (kar bo zmanjšalo njegov obseg) in okrepili mišice medenične dna, tako da skakanje, kihanje, kašljanje in tekanje za otrokom ne bo povezano s strahom »ali mi je ravnokar malo ušlo?«.


Vadba poteka VSAK ČETRTEK ob 8:30, v Podljubelju 240, traja 60 minut.

V primeru, da bi želeli vaditi 2x na teden, se lahko udeležite tudi vadbe pilatesa ali vadbe za zdravo hrbtenico. (Povprašajte me glede te možnosti!)

POPORODNA VADBA

more "technical details" about live workouts

Vadimo v Podljubelju 240, Tržič, v telovadnici, v pritličju naše hiše, s pogledom na travnik in gozd.

 

Za vadbo potrebujete blazino za na tla, brisačko in pijačo (najbolje vodo), udobna raztegljiva oblačila. Vadimo v nogavicah oz. bosi, zato posebne obutve ne potrebujete.

 

 

Ker so skupine v telovadnici z največ 10 vadečimi (seveda se glede števila prilagajamo trenutno veljavnim vladnim ukrepom), se je na vadbo nujno potrebno predhodno prijaviti s sporočilom na e-mail: divinetime.slo@gmail.com ali

z SMS-om na 041-812-466.

ON-LINE: vadite v svoji dnevni sobi, kabinetu ali spalnici. Tam, kjer se najbolje počutite in vam domači "dajo mir" :)

Z vami sem vsakič v živo, ob napisanih terminih, iz naše telovadnice. Vse vaje sproti razlagam in kažem, tako, da naj vas ne skrbi, da česa ne bi razumeli. Seveda pa me lahko kar sproti, med vadbo, kaj vprašate, napišete,...

Dostop do posnetkov vadb imate 24 ur na dan, ves čas plačane vadnine, tudi v primeru, da vadite v telovadnici.

Vse vadbe ostanejo v skupini ves čas, tako da jih lahko uporabite tudi kadarkoli kasneje, če vam ne uspe biti zraven v živo.

 

V kolikor imate tudi kakšna dodatna vprašanja, vam z veseljem odgovorim.

 

CENIK vadnine za vadbe v telovadnici (sezona 2023/24)

Ker 1x ni nobenkrat, hitro pa najdemo izgovore, da »ni bilo na voljo možnosti, ki bi bila meni pisana na kožo«, sem vam pripravila več oblik kart, tako, da najdite najboljšo ta hip za vas:

(cenik paketov spletnih vadb vas čaka po kliku na katerikoli rumeni gumb na tej strani)

CENIK VADBE
 • Vadnina (vse karte) se plača v naprej z nakazilom na TRR ali v živo (z gotovino) najkasneje na prvi uri, online dostop se omogoči po prejetem plačilu.

 • S plačilom vadnine si rezervirate mesto na vadbi v telovadnici za celotno plačano obdobje. 

 • Plačilo je možno z gotovino na urah vadb ali s predhodnim nakazilom na TRR 

TRR: SI56 0400 1004 9409 267, Lepota telesa in duha, Katja Gaber Vodopivec s.p., Podljubelj 240, 4290 Tržič. namen: vaše ime in priimek + kakšno karto kupujete.

 • Pri vadbi samo "na daljavo" - "ONLINE" se plačilo lahko izvede s kreditno kartico, kar uredite takoj, ko izberete vrsto vadbe in trajanje karte, na vpisan mail dobite vse potrebne informacije za priključitev vadbi; ali pa mi pišete, da bi se radi priključili samo "na daljavo" in se dogovoriva za nakazilo prek TRR ali plačilo z gotovino.

 • V primeru izostanka na vadbi v živo vračilo vplačane vadnine ni možno, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav - poškodba, operacija (z zdravniškim potrdilom), ko se izstavi dobropis glede na število neporabljenih ur. 

 • V primeru izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec. Imate pa možnost v istem mesecu oz. mesecih (v primeru že plačane vadnine za več mesecev) izostanek nadomestiti v eni od drugih rednih vadb, v kolikor je na ostalih urah v telovadnici prosto mesto.

 • 1-mesečna karta velja 4 tedne od dneva pričetka z vadbo (lahko se nam pridružite kadarkoli sredi meseca) in vključuje 4 zaporedne (1x tedensko) oziroma 8 zaporednih obiskov (2x tedensko).

 • Karte so neprenosljive.

 • V vsakem mesecu poskrbim, da ima vsaka skupina 4 ure vadbe v živo.

Why should you come to practice in Podljubelj? :)

 • because you will practice in a group with a maximum of 10 trainees, so I can devote more time to you,

 • because I will continue to control you, feel you, make sure that you do each exercise correctly, so that it is safe, appropriate, suitable for you, and that you get the results you want as quickly as possible,

 • because after 20 years of leading group and individual exercises, I know very well how to adapt the exercises to each individual, so that you can achieve the desired results as quickly as possible ,

 • because by paying for just 4 exercises, you get online access to a private Facebook group with all exercises for 30 days, so you can exercise as many times as you want. :)

 • because I will take care of the fact that you start from where you are at the moment and get to where you want to go in the best way (for you!).

 • Because at the end of the class you will be much calmer than at the beginning and better prepared for all the challenges that await you.

 

Any other dilemma? I will be happy to solve it for you! Write to me (click on the button below) or call me to discuss everything. :)

Take care of your own body, you won't get another one...

see you, Katja Gaber Vodopivec

bottom of page