top of page
katja gaber vodopivec, pilates, online pilates, spletni pilates, pilates od doma, pilates

Živjo,

me veseli, da se srečava tukaj! :)

Popolnoma te razumem, da imaš rada svojo svobodo, mir,... pa da nihče nič noče od tebe. 

Zato se vsaki redni uri vadb lahko pridružiš tudi "na daljavo" - od doma, iz hotelske sobe, plaže, ali od koderkoli se ta hip nahajaš. Več o posamezni vrsti vadbe preberi tukaj.

Vse vadbe potekajo v zasebnih Facebook skupinah (to pomeni, da smo tam samo mi, ki skupaj telovadimo.... ti mene vidiš, jaz tebe ne, zato pa ves čas govorim in razlagam in poudarjam, da ja delaš pravilno. Seveda me vmes lahko kaj vprašaš, če ni jasno).

Če nimaš Facebook računa, si ga lahko mimogrede brezplačno ustvariš, če tega ne želiš, pa se sprehodiš po Knjižnici že posnetih videov (klikni tukaj) in tam potelovadiva skupaj.

Spodaj, na aktualnem urniku, pri vsaki uri pišejo tudi podrobnosti o vadbi, nanjo se lahko prijaviš kar takoj in plačaš s kartico ali PayPal-om. Po plačilu na vpisan e-mail naslov dobiš vse potrebne informacije, da se pravilno pripraviš na vadbo, in povezavo v Facebook skupino, kjer se vse skupaj dogaja. :)

Možnosti plačila so tudi preko TRR (podatki pišejo spodaj, čisto na dnu spletne strani), v tem primeru mi pošlji mail s prijavo (klikni tukaj), da ti uredim vse potrebno za "vklop" na vadbo.

Se veselim, da tudi tebi pomaham preko ekrana! :)

pozdravček, Katja

Spletne ONLINE vadbe

Se vidiva! :) 
Katja Gaber Vodopivec

bottom of page