top of page

Ideje za darilo - Podarite čas zase

Sigurno se vam je že kdaj zgodilo, da ste se spraševali: "Kaj naj ji/mu pa podarim, saj ima že vse!?" ali pa je vabilo prišlo tako v zadnjem hipu, da vas je prav vrglo v stres, kaj podariti.

 

Za take trenutke sem tu, da vam z veseljem pomagam! :)

Naj vam prišepnem, da je PODARJEN ČAS ZASE (v obliki darilnega bona) tisto, s čimer ne morete zgrešiti. Naj bo ravno vaše darilo tisto, ki bo obdarovanko ali obdarovanca spomnilo, da je pomembno poskrbeti tudi zase.

Kako pridete do darilnega bona?

  • Če ste kje v bližini Podljubelja, vam ga z velikim veseljem napišem na svetleč papir in zapakiram v zlato kuverto s pentljo, tako da ga samo izročite. Pokličete me po telefonu na 041812466 in prevzamete pri meni, v Podljubelju 240. Plačilo je z gotovino ob prevzemu.

  • Če ga ne rabite takoj jutri, vam ga v taki obliki (v zlati kuverti s pentljo) pošljem tudi po navadni pošti. Seveda poskrbim, da se ne zmečka na poti. Plačate z nakazilom na moj TRR (napisan na dnu spletne strani), po prejemu plačila, ga oddam na pošto. Najkasneje v dveh dneh je običajno pri vas. Znesku darilnega bona se v gem primeru doda še 5€ za stroške pakiranja in pošiljanja.

  • Če pa je to darilo v zadnjem hipu, vam lahko takoj pomagam z eDarilno kartico (najdete jo malo nižje). Izberete znesek ali vpišete poljubnega, dodate vaše sporočilo obdarovancu, lahko ga pošljete kar na njen/njegov mail, ali pa na svojega, eDarilno kartico natisnete in jo izročite v živo.

Plačilo je čisto enostavno in hitro s plačilno kartico ali preko PayPala in bon je v nekaj minutah na vpisanem e-mail naslovu. Bodite previdni, da res vpišete pravega :)

Obdarovanec potem kadarkoli želi uporabi eDarilno Kartico za katerokoli storitev (terapevtska masaža, skupinska ali individualna vadba, svetovanje pri sedečem delu, težavah s hrbtenico,... ) ali za fizični izdelek iz moje spletne trgovine, kjer pri plačilu uporabi kodo eDarilne Kartice.

Katero od spodnjih možnosti boste danes izbrali? :)

terapevtska masaža

- terapevtska masaža hrbta 30 minut 40€ - terapevtska masaža hrbta 60 minut 70€ - terapevtska masaža celega telesa 60 minut 70€ - terapevtska miofascialna obravnava celega telesa 90 minut 95€ - masaža obraza, dekolteja, zatilja 30 minut 35€ - limfna drenaža obraza 20 minut 30€

Pilates - individualna vadba

- pilates 1 na 1 za najboljše rezultate. Preko spleta - online ali v živo. Termini po dogovoru.

vadba za mamice z dojenčki

Varna skupinska vadba (največ 10 oseb) za mamice po porodu. Na vadbo lahko pripeljete tudi vašega dojenčka.

Pilates, Zdrava hrbtenica - skupina

spletne skupinske vadbe in v živo za največ 10 oseb v skupini: - Pilates - Zdrava hrbtenica - Vadba po porodu

ličenje

- poročno ličenje - ličenje za valeto - ličenje za maturantski ples - ličenje za poslovne priložnosti - večerni makeup - dnevni makeup

delavnice in predavanja o sedenju

Sedeče delo - kako si pomagate, da bo sedenje čim manj vplivalo na vaše zdravje. - individualna svetovanja - delavnice za skupine

eDarilna Kartica

30 €

Darilo v zadnjem hipu! :)
eDarilno Kartico lahko pošljete direktno obdarovancu na e-mail (preverite, da bo res pravi), ali pa sebi, jo natisnete in izročite v živo.
...
Darilo v zadnjem hipu! :) eDarilno Kartico lahko pošljete direktno obdarovancu na e-mail (preverite, da bo res pravi), ali pa sebi, jo natisnete in izročite v živo.

30 €
50 €
60 €
70 €
100 €
150 €
200 €
Drug znesek
bottom of page