top of page

Politika piškotkov

Hvala, ker obiščete spletno stran podjetja DIVINE TIME ACADEMY -  Lepota telesa in duha, Katja Gaber Vodopivec, s.p.. S pomočjo piškotkov in podobnih tehnologij lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo. Ta politika piškotkov pojasnjuje, kako in zakaj uporabljamo piškotke na naši spletni strani.

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran shrani na vaš računalnik ali mobilno napravo, ko jo obiščete. Piškotki omogočajo, da spletna stran prepozna vašo napravo in beleži določene informacije o vašem obisku. Uporabljamo jih za različne namene, kot so izboljšanje delovanja strani, analiza obiskanosti in prilagoditev vsebine. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je bolj učinkovito in prijetno.

 

Katere vrste poznamo in kako jih uporabljamo?

Na naši spletni strani uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

  • Nujno potrebni piškotki: Ti piškotki so bistveni za delovanje spletne strani. Brez njih ne moremo zagotoviti osnovnih funkcij, kot so navigacija po strani in dostop do zaščitenih območij. Ti piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov.

  • Analitični piškotki: Uporabljamo jih za zbiranje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Te informacije nam pomagajo razumeti, katere dele strani je treba izboljšati in kako je obiskovalcem všečna. Podatki, ki jih ti piškotki potrebujejo za delovanje, med njimi so tudi osebni (npr. IP naslov), so anonimizirani, kar pomeni, da na njihovi podlagi nikakor ne moremo identificirati posameznika, ki obišče našo spletno stran.

  • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbire (kot so jezikovne preference) in vam ponudi bolj prilagojeno uporabniško izkušnjo.

  • Ciljni piškotki: Ti piškotki se uporabljajo za sledenje vašim dejavnostim na spletni strani in zunaj nje. Lahko jih uporabimo za prikazovanje ciljanih oglasov, ki so bolj relevantni za vas, na podlagi vaših interesov. Ti piškotki običajno sledijo vašemu brskalniškemu vedenju in pomenijo obdelavo vaših osebnih podatkov. Te piškotke namestimo izključno z vašim soglasjem.

 

Ob prvem obisku naše spletne strani vam bo prikazano obvestilo o piškotkih, v katerem boste imeli možnost sprejeti ali zavrniti uporabo piškotkov. Vašo odločitev lahko kadarkoli spremenite z urejanjem nastavitev brskalnika.

 

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s to politiko piškotkov, nas lahko kontaktirate na naš naslov: divinetime.slo@gmail.com

bottom of page