KATJA GABER VODOPIVEC.

Zadovoljna sem, ko vam lahko pomagam... Ko vidim SPROŠČENOST na vaših obrazih, NAVDUŠENJE, ko se po končani make-up preobrazbi pogledate v ogledalo, HVALEŽNOST, ko vas več ne obremenjuje in hromi bolečina v vašem telesa... neprecenljivo!

 

Rada spreminjam vaš čas v nepozabne trenutke...

 

... v prvi meri kot Človek, šele nato kot dipl. fizioterapevtka, kozmetični tehnik, Pilates Coach, inštruktorica pred in poporodne vadbe,specialistka za preganjanje posledic preveč sedenja in premalo gibanja, mati dveh malih fantičev, starih 10 in 9 let, žena, uživaška ljubiteljica zdrave kave (več o njej si lahko preberete tukaj), občasna tekačica in še veliko drugega...   

 

 

... ker rada vidim ljudi okoli sebe nasmejane! Obožujem pristen stisk roke in prijazen klepet. 

 

 

Odkar sem pred dobrimi dvajsetimi leti kot kozmetični tehnik zaključila Srednjo šolo za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani, me najbolj privlačijo masaže in ličenje. Z idejo, da izpopolnim svoje znanje masaže sem se tudi vpisala na študij fizioterapije na Visoki šoli za zdravstvo v Ljubljani, vendar sem prav kmalu videla, da je masaža samo en majhen kamenček v širokem znanju fizioterapevta.

Danes sem hvaležna, da sem lahko pridobila vse to znanje, širino pogleda na različne fizične in psiho-fizične težave, s katerimi se vsakodnevno srečujemo.

 

Želim vam, da ste v dobrih rokah, zato se vsa ta leta redno izobražujem in izpopolnjujem svoje znanje in izkušnje na različnih področjih: manualne tehnike (Cyriax ortopedska medicina, fascialna in miofascialna relaksacija), skupinske in individualne vadbe (Pilates, pred in poporodna vadba, vadba za bolnike z osteoporozo), različne energetske tehnike, med katerimi sta me najbolj navdušili Zdravljenje s ponovno povezavo (Reconnective Healling) in EFT (Emotional Freedom Technique). Tako, da poleg svojega uma seveda skrbim tudi za svojo dušo (eno brez drugega ne gre! :)

 

Svoje znanje zelo rada predajam naprej, saj verjamem, da samo z deljenjem izkušenj, znanja in spoznanj, lahko pripomorem k zavedanju, kako pomembna je skrb za svoje telo. 

 

V izredno zadovoljstvo in čast mi je, da že več kot 15 let lahko predajam znanja in izkušnje (zadnja leta, zaradi želje, da sem čim več z mojo družino, samo še iz področja masaže) dijakom Srednje šole za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani, kjer sodelujem pri izobraževanju odraslih, smer kozmetični tehnik.

 

16 let sem delala s starejšimi in starimi. Od njih sem se naučila ogromno življenjskih modrosti, predvsem pa zavedanja, da proti koncu življenja obžalovanje, česa vse nisi naredil, ne pomaga čisto nič!

 

Zato vas želim spomniti, da je  DANES  pravi dan, da nekaj časa posvetite  tudi sami sebi, brez izgovorov.

 

Da  je čas, ki ga namenite  svojemu telesu in duši najboljša investicija, ki si jo lahko omislite.

 

Naj vam za konec prišepnem   še to, da je  telo, ki ga imate, edino, ki ga boste   kdajkoli dobili....   Poskrbite, da vam bo vašo skrb radostno vračalo!

 

 

Veselim se sodelovanja in vam želim nasmejan dan! :)

 

 

Ko življenju nameniš najboljše, ti tudi življenje vrne najboljše. 

 

Robin Sharma

"

Verjamem, da v sproščenem, razgibanem telesu,   s poudarjeno lepoto, lažje samozavestno in nasmejano začnemo vsak in poseben dan.

 

Katja Gaber Vodopivec

 

"

  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

​© Divine Time. LEPOTA TELESA IN DUHA,

Katja Gaber Vodopivec s.p.

Podljubelj, Tržič, Slovenija, Europe

d.š. 92067140

matična št.  6796842000

plačilo storitev z gotovino ali s predhodnim nakazilom na IBAN SI56 0510 0801 4004 852  ABANKA d.d.