top of page

KATJA GABER VODOPIVEC.

Sem Katja,

Strastna zagovornica gibčne hrbtenice in sproščenega telesa. Človek s srcem. Fizioterapevtka, ki vas spet poveže z vašim telesom in mislimi.

 

Res da sem po izobrazbi diplomirana fizioterapevtka, Pilates Coach, vaditeljica pred in poporodne vadbe, kozmetični tehnik,... pred vsem tem pa sem mami dvema fantičema, žena, deloholičarka in perfekcionistka v zdravljenju, ljubiteljica sončnih zahodov, zdrave kave in Robbieja Williamsa.

V svoji 19 letni praksi dela z ljudmi, sem vmes velikokrat pozabila sama nase.

Preveč sem bila »zdresirana«, da je bolj pomembno, da so ljudje okrog mene zadovoljni, da je sebično dati sebe na prvo mesto, da moram biti empatična in hkrati »profesionalna«, se pravi naj si ne dovolim, da prevzamem nase občutke in čustva ljudi, s katerimi delam... Kar mi ni vedno dobro uspelo!

V 16 letih dela v Domu starejših občanov sem se naučila, da ob koncu življenja obžalovanje, česa vse nisi naredil, kaj vse bi lahko naredil drugače, ne pomaga kaj dosti! 

 

Prav tako sem dobila zelo dober vpogled v to, v kakšnem stanju je lahko fizično in psihično telo v zelo visoki starosti in da je samo odsev tistega, kar smo celo življenje (ne)delali z njim.

Sedaj vem, da NI RES, da »stvari pašejo zraven«, ko postajamo starejši!

 

NI RES, da je »EMŠO« kriv za to in to (karkoli se prepričujete)!

 

NI RES, da se moramo kar »sprijazniti«, da tako pač je, ko se staraš!

Ne! Sedaj več ne verjamem v take in podobne izjave.

Ne verjamem več tudi v to, da ti služba »mora« pobrati vso energijo, da je ponedeljek tisti dan, ki je grozen in se ga moram »bati« že vsaj pol nedelje, ker tako pač je.

Ravno zato sem 3 leta nazaj napisala odpoved v moji sigurni, dobro plačani službi, z dobro zvenečim nazivom,  v kateri pa sem »poskrbela«, da sem skoraj popolnoma izgorela, da sem bila samo še tečna mami svojima fantoma, da sem šla na živce svojemu možu in da nisem bila več zadovoljna sama s sabo, takšna, kot sem bila... ter se odpravila novim dogodivščinam naproti, kot največkrat rečem. :)

 

Sedaj na svoji samostojni poti, na kateri neizmerno uživam, na umirjen in prijazen način pojasnim, pokažem in naučim možnosti, kaj lahko naredite, da pri vas ne pride do podobne situacije, kot je bila moja, ali pa vam pomagam takrat, ko že kaj boli, ko se telo že bolj glasno oglaša, da potrebuje vašo pozornost. 

 

Ampak sedaj imam možnost, da to razlagam in kažem tistim, ki me vprašajo za nasvet in tistim, pri katerih začutim in vem, da bodo RES nekaj naredili zase, za svoje počutje, za svoje telo in dušo.

 

Ne prepričujem več tistih, ki so se pri sebi že zdavnaj odločili, da »tako pač je« in ne morejo sami narediti nič, da bi bilo kaj drugače!

Že več let z navdušenjem raziskujem različne pristope, metode, razlage in poglede na zdravje in dobro počutje z zahoda in vzhoda. V svoje delo vključujem različna znanja, ki sem jih nabrala od različnih učiteljev, mentorjev in trenerjev iz celega sveta.

Uživam v večnem učenju, ker verjamem, da samo na ta način lahko še lažje in še hitreje pomagam vsem, ki pridejo k meni z različnimi težavami, bolečinami, zgodbami in izgovori. :)

Uživam pa tudi v poučevanju, v živo in v mojih spletnih programih.

 

V živo sem z vami na mojih skupinskih in individualnih urah vadb, pri izvajanju terapevtskih masaž, pri predajanju svojega znanja bodočim kozmetičnim tehnikom in maserjem, na predavanjih v podjetjih, kjer naučim kako si lahko sami pomagate, da bo vaše sedeče ali stoječe delo bolj zdravo in kako boste lahko polni energije tudi po tem, ko končate z delom. 

Zadnji dve leti se na vadbah lahko srečujemo tudi online - preko spleta, tako, da se mi lahko pridružite od kjerkoli. :)

Na spletu (online) pa sem najbolj dejavna na Facebooku, na moji strani DivineTime. Lepota telesa in duha.  Dobrodošli zraven, ne bo vam žal! 

 

Želim spomniti, da je DANES  pravi dan, da nekaj časa posvetite tudi sami sebi, ne samo drugim, brez izgovorov.

Želim vas spomniti, da je čas, ki ga namenite  svojemu telesu in duši najboljša investicija, ki si jo lahko omislite.

Naj vam za konec prišepnem še to, da je  telo, ki ga imate, edino, ki ga boste kadarkoli dobili....   Poskrbite, da vam bo vašo skrb z veseljem vračalo!

 

Veselim se srečanja in sodelovanja in vam želim nasmejan dan! :)

Objem, Katja

 

 

Ko življenju nameniš najboljše, ti tudi življenje vrne najboljše. 

 

Robin Sharma

"

Ko se dobro počutite v svojem telesu, tudi vaše življenje postane dobro.

 

bottom of page