top of page

PREDAJTE SVOJE TELO
V DOBRE ROKE

Sproščenost, Čas zase, Dobro počutje

KO SE VAM
TELO ZAHVALI

Če se vsak dan spopadate s stresom, zategnjenim ali celo bolečim hrbtom in se sprašujete ali se bodo zadeve sploh kdaj umirile...

Potem si upam trditi, da si večkrat močno želite, da se znebite tega nadležnega občutka zategnjenosti in bolečin.

 


Ampak, kako?Seveda ne morete dati odpovedi, odpustiti svojega šefa ali razočarati svojih najbližjih.

Ne skrbite… Tega vam ne bom svetovala! :)

Vem, da to ni rešitev, ki jo iščete, pa čeprav vam to mogoče kdo svetuje.

 


Poglejte…

Obstaja dosti bolj eleganten način za odpravo vaših težav…

Shoulder Massage

Mir... 

Topel in ravno prav osvetljen prostor... 

Čas samo zase...

Nihče nič noče in ne pričakuje od vas...

 

Popolnoma naravno masažno olje...

Izkušene roke fizioterapevtke, ki pomagajo odpraviti napetost iz mišic, zmanjšati bolečino in pregnati zategnjenost v zatilju, ki vam jemlje energijo in krati spanec.

Kako se vam zdi?

TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA

Vrat, križ in vse vmes si zasluži sproščenost, mehkobo, lahkotnost pri gibanju... Mišice, vezivno tkivo, kite, kosti in sklepi, vaše najbolj dovršeno prevozno sredstvo po vsakodnevnih dogodivščinah si zasluži posebno pozornost.

30 ali 60 minut, odvisno od trenutnega stanja... Kaj je najbolj idealno za vas se pogovoriva, ko mi pišete ali pokličete za termin.

TERAPEVTSKA MASAŽA CELEGA TELESA

Vse je povezano in vse deluje kot celota. Bolečina v hrbtu, rami ali kolenu ne izhaja nujno ravno od tam... in brazgotina po operaciji izpred 20 let je lahko kriva za vaše težave ravno toliko, kot poškodba izpred enega meseca.

60 ali 90 minut za vaše celo telo, da boste lažje opravljali vse tisto, v čemer uživate.

MASAŽA OBRAZA, DEKOLTEJA, ZATILJA

Včasih potrebujemo samo malo razvajanja... Odklop od vsega. Sprostitev. Dotik.

Z masažo obraza, dekolteja in zatilja vam pomagam, da se globoko sprostite, ob tem pa vaša koža postane bolj elastična, mehka, bolje prekrvavljena. "Stranski učinek" je tudi kakšna gubica manj, kar pa upam, da ne zamerite? :) 

Masaža obraza, dekolteja in zatilja skupaj s pripravo kože na masažo traja 30 minut.

LIMFNA DRENAŽA OBRAZA

Bolečine v glavi, migrene, težave s sinusi, zabuhlost okrog oči, aknasta koža... to je samo nekaj težav, ki se jih da zelo učinkovito zmanjšati z limfno drenažo obraza.

Limfni sistem, eden naših najbolj pomembnih "čistilnih" sistemov telesa pogosto potrebuje dodatno pomoč in že samo 20 minut limfne drenaže, kolikor traja ena obravnava vam bo pomagala do boljšega počutja.

Verjamem, da je masaža pogovor brez besed, da je umetnost gledanja z rokami, umetnost občutenja nekoga drugega.

 

Ko ljudje rečejo »Ja« moji masaži, je to dovoljenje samim sebi, da si snamejo težek nahrbtnik z ramen, da se gibajo brez bolečin, da se dobro naspijo in da so še prijaznejši do ljudi okrog sebe. A ni to super?

 

Ne vem kako je pri vas, ampak zase vem, da mi neizmerno paše, ko iz ramen snamem zares težek nahrbtnik. Točno tak občutek imam namreč vsakič, ko vstanem z masažne mize po eni res dobri masaži hrbta!

Verjamem v moč dotika!

 

Vem, tudi sama občasno preveč sedim... računalnik me čist prehitro "potegne noter" in čas se takrat hitreje vrti :) Vrat, zatilje in med lopaticama so moje šibke točke. Predeli, kjer najprej začutim, da moj položaj pri sedenju ni bil ves čas tak, kot bi moral biti za zdravje hrbtenice (pokončen, z aktivnimi mišicami trupa!), da sem se premalokrat pretegnila, zaokrožila z rameni, da je krvni obtok malo "zaspal".

Kje pa se pri vas najprej pokaže, da že nekaj časa niste dovolj poskrbeli z svoje telo?

 

Na srečo vem, da je rešitev zares učinkovita terapevtska masaža in seveda Pilates (več preberite na zavihku Pilates) še ena čudovita metoda, ki pa zahteva malo več aktivnosti, kot le ležanje na masažni mizi! ;)

bottom of page