Yoga Studio

SKUPINSKE VADBE za zdravje, več energije in dobro počutje.
Vsak dan je pravi, da se nam pridružite - online ali v telovadnici

 

Sončen pozdrav! :)

 

Ker berete te vrstice, verjamem, da ste ena izjemna oseba, ki pa se zadnje čase ne počuti izjemno v svojem telesu. Tako radi bi nekaj naredili zase, a vam enostavno zmanjka ur v dnevu... Precej možno je, da ste se v preteklosti že začeli zagnano gibati, vendar vam je zmanjkalo motivacije, ob sebi pa niste imeli nikogar, ki bi vas vzpodbujal v tistih trenutkih.

Prepričana sem, da se želite dobro počutiti v svojem srcu in telesu, je tako? Ampak enostavno ne veste kje začeti in kako se tega tudi držati...

 

NAREDIVA KONEC TEMU!

Vse to se je dogajalo tudi meni, vendar sem uspela najti pot ven iz te zanke… in to sedaj želim ponuditi tudi vam! 

SEM KATJA,

mamica dvema fantičema, diplomirana fizioterapevtka, inštruktorica Pilatesa, vaditeljica pred/po porodne vadbe, in po dobrih 11 letih dela v pisarni, sedenja po 8 ur na dan, sem sedaj tista, ki vam lahko pomagam, da bo vaša preteklost to:

 • da se ponoči premetavate po postelji in ste zjutraj kot zombi,

 • da sploh ne veste kdaj ste nazadnje vdihnili s polnimi pljuči,

 • da kar naprej kričite na otroke,

 • da je za vse kriv nekdo drug,

 • da ste čisto pasji do sodelavcev,

 • da ste po koncu službe samo še za na kavč,

 • da so ogledala vaš sovražnik številka 1,

 • da se šlaufki okrog pasu množijo in napihujejo sami od sebe,

 • da spet želite zamenjat svojo tehtnico,

 • da sosedova Francka lažje teče za vnuki, kot vi za svojimi otroci…

 

Želim vam pokazati, kako se boste ponovno odlično počutili v svoji koži, kako se boste znebili bolečin v hrbtenici, se umirili, lažje začeli dan, imeli dovolj energije že zjutraj in bili končno ponosni sami nase,…

 

Vse to se vam bo zgodilo z vključitvijo v moje tri programe: Pilates, vadbo za zdravo hrbtenico ali fitMAMI & baby – poporodno vadbo za mamice z dojenčki.

Katja_Gaber_Vodopivec_pilates_sedeče_del
Yoga Class

Izberite pravo zase

Pilates Practice at the Studio

PILATES v skupini

Če vas skrbi, da vam bo med vadbo dolgčas, potem je Pilates prava izbira za vas.

Zakaj PILATES in kaj to sploh je?
Pilates je vodena vadba, kjer v eni uri enakomerno »obdelamo« celo telo!

Krepite mišice in srčno-žilni sistem, izboljšate telesno pripravljenost, koordinacijo, ravnotežje, povečujete gibljivost.

Kar je zelo pomembno, je to, da vse vaje delate v svojem ritmu dihanja, ves čas ste pri stvari, zato vam čas zelo hitro mine.

Sploh pa je Pilates super, če si želite zožati obseg pasu in okrepiti mišice na trebuhu, saj se to zgodi čisto "spotoma", brez številnih trebušnjakov, ki vam lahko še dodatno obremenijo vrat in hrbet.

 

Ura zelo hitro mine, ker med vadbo dejansko nimate časa razmišljati o ničemer drugem, kot samo o svojem dihanju, gibanju in kako vse skupaj povežete.
 

Kar naenkrat boste na svojem telesu odkrili mišice, za katere sploh niste vedeli, da jih imate! ;) In verjemite mi, da vam bo vse to še kako prav prišlo pri vsakodnevnih opravilih.


Vadba je primerna za vse starostne skupine, oba spola, nosečnice (ki so pred nosečnostjo že vadile pilates), odlična je po porodu (preverite poporodno vadbo!), pri osteoporozi, zelo učinkovita tudi za rehabilitacijo po različnih poškodbah. 
 

Pilates zajema ogromno različnih vaj, ki služijo krepitvi in raztezanju mišic. Verjemite, tudi za vas bom našla prave! ;)

Joseph Hubertus Pilates - izumitelj vadbe (živel je od 9.12.1883 - 9.10.1967), je bil moški. Torej: kdo pravi, da je "Pilates samo za ženske"!? :)

 


Vadba poteka v treh terminih, po 60 minut, v Podljubelju 240.

 • ponedeljek ob 8:30

 • četrtek ob 18:30 (in 19:45 - pričetek januar 2022, zbiram prijave! 

​​

Priključite se 1x ali 2x tedensko, kakor vam je ljubše.

Vadbo lahko kombinirate tudi z vadbo za zdravo hrbtenico ob ponedeljkih zvečer.

ONLINE: sedaj se lahko pridružite vadbam tudi preko spleta, v posebni zaprti Facebook skupini, v živo, ali pogledate posnetek. Število mest ni omejeno :)

Dostop do posnetkov vadb dobite tudi v primeru, da vadite z mano v telovadnici.

 
Child's Pose

VADBA ZA ZDRAVO HRBTENICO

Pri delu veliko sedite ali dolgo časa stojite?

 

Si kljub vsemu želite imeti hrbet brez bolečin?
 

Če ste se našli v zgornjem stavku, vas takoj pomirim, da ste samo vi tisti, ki lahko zmanjšate ali preprečite težave z vašo hrbtenico. Kako to mislim?

Verjamem namreč, da se je vaše telo zmožno zdraviti samo od sebe, če mu to dovolimo in mu pri tem pomagamo. Vsak dan.

 

Obstaja rek: Človek je mlad, kolikor je gibčna njegova hrbtenica… »Če imate trdo hrbtenico pri 30ih, ste stari, če imate gibčno pri 60ih, ste mladi,«  je eden najbolj znamenitih stavkov Josepha Pilatesa, "izumitelja" vadbe Pilates.Ker samo s sprehodi in pohodi ne morete razgibati čisto vseh sklepov in okrepiti čisto vseh mišic, vas vabim, da si podarite 1 uro časa samo zase in se mi pridružite na urah vadbe za zdravo hrbtenico. Po njej boste še bolje spali, pojedli kakšno protibolečinsko tableto manj in zaradi več energije bolj prijazni do vseh okrog vas.


Na voljo sta vam 2 termina na teden, v Podljubelju 240.

Vadba traja 60 minut:

ponedeljek ob 18:30 in 19:45

 

 
V kolikor bi želeli vaditi 2x na teden, se lahko pridružite tudi uram pilatesa v ponedeljek dopoldne ob 8:30 ali četrtek 
popoldne ob 18:30 in 19:45.

ONLINE: sedaj se lahko pridružite vadbam tudi preko spleta, v posebni zaprti Facebook skupini, v živo, ali pa pogledate posnetek. Število mest ni omejeno. Dostop do posnetkov vadb dobite tudi v primeru, da vadite z mano v telovadnici.

 
Practicing Yoga with Babies

POPORODNA VADBA
fitMAMI & baby

Čas po porodu ni samo nova vloga in novi družinski član...

Čas po porodu je tudi telo, ki ni več enako kot prej...

So tudi želje po več energije...

Sanje po več spanja...

Ideje o privlačnem in močnem trebuhu...

Hrbet, ki boli...

Mišice, ki ne delujejo na vseh mestih tako, kot bi si želela.

Zato sem oblikovala poporodno vadbo fitMAMI&baby:

 • ker vam želim dovolj energije, da boste lahko uživali v novi vlogi,

 • telo, kakršnega si želite,

 • mišice, ki delujejo takrat, ko jih rabite,

 • hrbet (in vse ostale sklepe) brez bolečin,

 • trebuh, ki ga boste z ponosom pokazali.

(za več spanja se poskusim dogovoriti z vašim dojenčkom v živo! ;) )

Tudi sama sem mamica dvema fantičkoma, po dveh carskih rezih. Vem, kako pomembno je, da se mamica po porodu začne gibati na zdrav in pravilen način, da si ne naredi več škode, kot koristi.

 

S svojim znanjem vam želim pomagati, da čas na porodniškem dopustu (lahko tudi kasneje!) izkoristite za sproščeno druženje z vašim dojenčkom/malčkom, ob tem, ko se dobro razgibate in okrepite tudi tiste mišice, ki jih pri sprehajanju z vozičkom ne dosežete.


Nimate varstva za vašega dojenčka, vi pa vseeno želite narediti nekaj dobrega za vaše počutje? Ni problema!


Prinesite / pripeljite ga kar s seboj in skupaj preživita sproščeno, aktivno uro na vadbi, prilagojeni posebej za mamice po porodu.

 

Vaš dojenček bo (odvisno od njegovih motoričnih zmožnosti) sodeloval pri vajah, se plazil po svoje naokrog, ali pa zadovoljno spal. Če bo vmes lačen, ali bo imel kakšno drugo potrebo, bo seveda tisti hip na prvem mestu.. pa saj to že veste: dojenčkom gre izražanje lastnih potreb odlično od rok! ;)
 

»Stranski učinki« vadbe bodo kmalu vidni!

Kavbojke izpred nosečnosti vam bodo spet prav, hrbet vas ne bo (več) bolel, vsak dan večjega in težjega dojenčka boste lažje in predvsem pravilneje prenašali naokrog, učvrstili boste globoke mišice trupa (kar bo zmanjšalo njegov obseg) in okrepili mišice medenične dna, tako da skakanje, kihanje, kašljanje ne bo več povezano s strahom »ali mi je ravnokar malo ušlo v hlačke?«.


Vadba poteka VSAK ČETRTEK ob 8:30, v Podljubelju 240, traja 60 minut.

V primeru, da bi želeli vaditi 2x na teden, se lahko udeležite tudi vadbe pilatesa ali vadbe za zdravo hrbtenico. (Povprašajte me glede te možnosti!)

 

še "tehnične podrobnosti" o vadbah

Vadimo v Podljubelju 240, Tržič, v telovadnici, v pritličju naše hiše, s pogledom na travnik in gozd.

 

Za vadbo potrebujete blazino za na tla, brisačko in pijačo (najbolje vodo), udobna raztegljiva oblačila. Vadimo v nogavicah oz. bosi, zato posebne obutve ne boste potrebovali.

 

 

Ker so skupine v telovadnici z največ 10 vadečimi (seveda se glede števila prilagajamo trenutno veljavnim vladnim ukrepom), se je na vadbo nujno potrebno predhodno prijaviti s sporočilom na e-mail: divinetime.slo@gmail.com ali

z SMS-om na 041-812-466.

ONLINE: vadite v svoji dnevni sobi, kabinetu ali spalnici. Tam, kjer se najbolje počutite in vam bodo ostali dali mir. :)

Z vami sem vsakič v živo, ob napisanih terminih, iz naše telovadnice. Vse vaje sproti razlagam in kažem, tako, da naj vas ne skrbi, da česa ne bi razumeli. Seveda pa me lahko kar sproti, med vadbo, kaj vprašate, napišete,...

Dostop do posnetkov vadb imate 24 ur na dan, ves čas plačane vadnine, tudi v primeru, da vadite v telovadnici.

Vse vadbe ostanejo v skupini ves čas, tako da jih lahko uporabite tudi kadarkoli kasneje, če vam ne uspe biti zraven v živo.

 

V kolikor imate tudi kakšna dodatna vprašanja, vam z veseljem odgovorim.

 

 

Ker 1x ni nobenkrat, hitro pa najdemo izgovore, da »ni bilo na voljo možnosti, ki bi bila meni pisana na kožo«, sem vam pripravila več oblik mesečnih kart, tako, da najdite najboljšo ta hip za vas:

 
 • Vadnina (vse karte) se plača v naprej, v živo najkasneje na prvi uri, online dostop se omogoči po prejetem plačilu na TRR . Izjema je plačilo za oktober, ko je plačilo vadnine pred začetkom meseca pogoj, da ste si zagotovili svoje mesto v telovadnici.

 • S plačilom vadnine je mesto na vadbi v telovadnici vaše za celotno plačano obdobje. 

 • Plačilo je možno z gotovino na urah vadb ali s predhodnim nakazilom na TRR 

TRR: SI56 0400 1004 9409 267, Lepota telesa in duha, Katja Gaber Vodopivec s.p., Podljubelj 240, 4290 Tržič. namen: vaše ime in priimek + kakšno karto kupujete.

 • V primeru izostanka vračilo vplačane vadnine ni možno, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav - poškodba, operacija (z zdravniškim potrdilom), ko se izstavi dobropis glede na število neporabljenih ur. 

 • V primeru neopravičenega izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec. Imate pa možnost v istem mesecu oz. mesecih (v primeru že plačane vadnine za več mesecev) izostanek nadomestiti v eni od drugih rednih vadb, v kolikor je na ostalih urah v telovadnici prosto mesto.

 • Mesečna karta velja 4 tedne od dneva pričetka z vadbo (enako tudi v primeru, če se nam pridružite sredi meseca) in vključuje 4 zaporedne (1x tedensko) oziroma 8 zaporednih obiskov (2x tedensko).

 • Karte so neprenosljive.

 • V vsakem mesecu poskrbim, da ima vsaka skupina 4 ure vadbe v živo.

Zakaj bi prišli na vadbo ravno v Podljubelj?​ :)

 • ker boste vadili v skupini z največ 10 vadečimi,

 • ker vas bom kar naprej kontrolirala, tipala, skrbela, da boste vsako vajo naredili prav, tako, da je za vas varno, ustrezno, primerno,

 • ker bom vaje izbrala tako, da bodo ravno prave, za vsakega posebej,

 • ker s plačilom 4 vadb dobite online dostop do zasebne Facebook skupine z vsemi vadbami kar za 30 dni in lahko vadite kolikorkrat želite. :)

 • ker bom skrbela za to, da boste začeli od tam, kjer ste trenutno in po najboljši poti (za vas!) prišli do tja, kamor si želite priti.

 • Ker boste na koncu ure še bolj umirjeni, kot na začetku, pripravljeni na vse izzive, ki vas še čakajo.

 

Še kakšna dilema? Vam jo z veseljem razrešim! Pišite mi (klik na spodnji gumb), ali pa me pokličite, da se o vsem pogovoriva. :) 

Poskrbite sami za svoje telo, drugega ne boste dobili...

se vidiva, Katja Gaber Vodopivec