SKUPINSKE VADBE. september 2019 - maj 2020

Zdrava hrbtenica / Pilates / Fit MAMI & baby / Sproščenost / Užitek / Zdravje / Dobro počutje ​/ Zadovoljstvo​ / Sreča

POZOR KARANTENA: Vse vadbe potekajo nemoteno, preko spleta, v živo

Sončen pozdrav! :)

 

Ker berete te vrstice, TO ZAGOTOVO VEM o vas:

 1. Ste ena izjemna oseba, ki pa se zadnje čase ne počuti izjemno v svojem telesu,

 2. Narava vaše službe vas “sili” stalno v en in isti položaj in na koncu dneva ste kot ožeta cunja,

 3. Radi bi nekaj naredili zase, a vam zmanjka ur v dnevu,

 4. Imate radi svoje otroke, ampak bi ta hip dali vse za pol ure časa zase na dan,

 5. Začeli ste se gibati, a vam je zmanjkalo motivacije,

 6. Znate vzpodbujati druge, a potiho si želite nekoga, ki bi vzpodbujal vas,

 7. Želite se dobro počutiti v svojem srcu in telesu, ampak ne veste kje začeti in se tega držati!?

 

KONEC TEMU!

Vse to se je dogajalo tudi meni, vendar sem uspela najti pot ven iz te zanke… in to želim ponuditi tudi vam!

SEM KATJA.

Katja Gaber Vodopivec. 

Mamica dvema fantičema, fizioterapevtka, inštruktorica Pilatesa, vaditeljica pred/po porodne vadbe, in po dobrih 11 letih dela v pisarni, sedenja po 8 ur na dan, sem sedaj tista, ki vam lahko pomaga, da bo vaša preteklost to:

 • da se ponoči premetavate po postelji in ste zjutraj kot zombi,

 • da sploh ne veste kdaj ste nazadnje vdihnili s polnimi pljuči,

 • da kar naprej kričite na otroke,

 • da je mož za vse kriv,

 • da ste čisto pasji do sodelavcev,

 • da ste po koncu službe samo še za na kavč,

 • da so ogledala vaš sovražnik številka 1,

 • da se šlaufki okrog pasu množijo in napihujejo sami od sebe,

 • da spet želite zamenjat svojo tehtnico,

 • da sosedova Francka lažje teče za vnuki, kot vi za svojimi otroci…

 

Želim vam pokazati, kako se boste ponovno odlično počutili v svoji koži, kako se boste znebili bolečin v hrbtenici, se umirili, lažje začeli dan, imeli dovolj energije že zjutraj in bili končno ponosni sami nase,…

 

Vse to se vam bo zgodilo z vključitvijo v moje tri programe: Pilates, vadbo za zdravo hrbtenico ali fitMAMI & baby – vadbo za mamice z dojenčki.

PILATES V SKUPINI.

Kaj je sploh PILATES?
Pilates je vodena vadba, ki v celoti poveže telo in um, kar mi je kot diplomirani fizioterapevtki izredno pomembno. Skupaj se lotimo predvsem težje dostopnih, manjših in šibkejših mišic, ki pomagajo k pravilni in zdravi telesni drži. V eni uri enakomerno »obdelamo« celo telo! Krepimo mišice in srčno-žilni sistem, izboljšamo telesno pripravljenost, koordinacijo, ravnotežje, povečujemo gibljivost. Spet se zaveste vašega telesa, vse pa povežete z umirjenim dihanjem v vašem ritmu.

 

Na vadbi nikoli ni dolgčas. Res ne! :)

 

Ura zelo hitro mine, ker med vadbo dejansko nimate časa razmišljati o ničemer drugem, kot samo o svojem dihanju, gibanju in kako vse skupaj povezati.
 

Kar naenkrat boste na svojem telesu odkrili mišice, za katere sploh niste vedeli, da jih imate! ;) In verjemite mi, da vam bo vse to še kako prav prišlo pri vsakodnevnih opravilih.


Vadba je primerna za vse starostne skupine, oba spola, nosečnice, odlična je po porodu, pri osteoporozi, zelo učinkovita tudi za rehabilitacijo po različnih poškodbah. 
 

Pilates zajema ogromno različnih vaj, ki služijo krepitvi in raztezanju mišic. Verjemite, tudi za vas bom našla prave! ;)

Joseph Hubertus Pilates - izumitelj vadbe (živel je od 9.12.1883 - 9.10.1967), je bil moški. Torej: kdo pravi, da je "Pilates samo za ženske"!? :)

 


Vadba poteka 3x tedensko po 60 minut, v Podljubelju 240. POZOR karantena: sedaj vadimo v posebni zaprti Facebook skupini, v živo, število mest ni omejeno:

 • ponedeljek ob 8:30

 • sreda ob 18:30 in 19:45 

​​

Priključite se 1x ali 2x tedensko, kakor vam je ljubše.

Vadbo lahko kombinirate tudi z vadbo za zdravo hrbtenico ob ponedeljkih zvečer.

ZDRAVA HRBTENICA.

Pri delu veliko sedite ali dolgo časa stojite?

 

Si želite imeti hrbet brez bolečin?
 

Če ste se našli v zgornjem stavku, vas takoj pomirim, da ste samo vi tisti, ki lahko zmanjšate ali preprečite težave z vašo hrbtenico. Kako?

Verjamem namreč, da se je vaše telo zmožno zdraviti samo od sebe, če mu to dovolimo in mu pri tem pomagamo. Vsak dan.

 

Obstaja rek: Človek je mlad, kolikor je stara njegova hrbtenica… »Če imate trdo hrbtenico pri 30ih, ste stari, če imate gibčno pri 60ih, ste mladi,« je eden najbolj znamenitih stavkov Josepha Pilatesa.

Ker samo s sprehodi in pohodi ne morete razgibati čisto vseh sklepov in okrepiti čisto vseh mišic, vas vabim, da si vzamete 1 uro časa zase in se mi pridružite na urah vadbe za zdravo hrbtenico, zaradi katerih boste dobili nazaj noči kvalitetnega spanja, pojedli kakšno protibolečinsko tableto manj in bili bolj prijazni do vseh okrog vas.


Na voljo sta vam 2 termina na teden, v Podljubelju 240.
POZOR karantena: sedaj v posebni zaprti skupini na Facebooku, število mest ni omejeno

Vadba traja 60 minut:

ponedeljek ob 18:30 in 19:45

 

 
V kolikor bi želeli vaditi 2x na teden, se lahko pridružite tudi uram pilatesa v ponedeljek dopoldne ob 8:30 ali sredo
 popoldne ob 18:30 in 19:45.

Fit MAMI & baby.

Tudi sama sem mamica dvema fantičkoma, po dveh carskih rezih, poleg vsega pa še diplomirana fizioterapevtka, Pilates Coach in vaditeljica pred in poporodne vadbe, zato vem, kako pomembno je, da se mamica po porodu začne gibati na zdrav in pravilen način, da si ne naredi več škode, kot koristi.

 

S svojim znanjem vam želim pomagati, da čas na porodniškem dopustu (lahko tudi kasneje!) izkoristite za sproščeno druženje z vašim dojenčkom/malčkom, ob tem, ko se dobro razgibate in okrepite tudi tiste mišice, ki jih pri sprehajanju z vozičkom ne dosežete.


Nimate varstva za vašega dojenčka, vi pa vseeno želite narediti nekaj dobrega za vaše počutje? Ni problema!


Prinesite / pripeljite ga kar s seboj in skupaj preživita sproščeno, aktivno uro na vadbi, prilagojeni posebej za mamice po porodu.

 

Vaš dojenček bo (odvisno od njegovih motoričnih zmožnosti) sodeloval pri vajah, se plazil po svoje naokrog, ali pa zadovoljno spal. Če bo vmes lačen, ali bo imel kakšno drugo potrebo, bo seveda tisti hip na prvem mestu.. pa saj to že veste: dojenčkom gre izražanje lastnih potreb odlično od rok! ;)
 

»Stranski učinki« vadbe bodo kmalu vidni!

Kavbojke izpred nosečnosti vam bodo spet prav, hrbet vas ne bo (več) bolel, vsak dan večjega in težjega dojenčka boste lažje in predvsem pravilneje prenašale naokrog, učvrstile boste globoke mišice trupa (kar bo zmanjšalo njegov obseg) in okrepile mišice medenične dna, tako da skakanje, kihanje, kašljanje ne bo več povezano s strahom »ali mi je ravnokar malo ušlo v hlačke?«.


Vadba poteka VSAK ČETRTEK ob 8:30, v Podljubelju 240, traja 60 minut.
POZOR karantena: sedaj vadimo v posebni zaprti Facebook skupini, število mest ni omejeno.

V primeru, da bi želeli vaditi 2x na teden, se lahko udeležite tudi vadbe pilatesa ali vadbe za zdravo hrbtenico. (Povprašajte me glede te možnosti!)

še "tehnične podrobnosti" o vadbah

Vadimo v Podljubelju 240, Tržič, v telovadnici, v pritličju naše hiše, s pogledom na travnik in gozd.

POZOR karantena: sedaj vadimo vsaka v svoji dnevni sobi, kabinetu ali spalnici. :) Z vami sem vsakič v živo, ob napisanih terminih, iz naše telovadnice. Vse vadbe ostanejo v skupini ves čas, tako da jih lahko uporabite tudi kadarkoli kasneje, če vam ne uspe biti zraven v živo.

 

Za vadbo potrebujete blazino za na tla, brisačko in pijačo (najbolje vodo), udobna raztegljiva oblačila. Vadimo v nogavicah oz. bosi, zato posebne obutve ne boste potrebovali.

 

 

Ker so skupine v telovadnici z največ 10 vadečimi, se je na vadbo nujno potrebno predhodno prijaviti s sporočilom na Facebook messenger (Katja Gaber Vodopivec) ali

na e-mail: divinetime.slo@gmail.com ali

z SMS-om na 041-812-466.

 

V kolikor imate tudi kakšna dodatna vprašanja, vam z veseljem odgovorim.

 

 

Ker 1x ni nobenkrat, hitro pa najdemo izgovore, da »ni bilo na voljo možnosti, ki bi bila meni pisana na kožo«, sem vam pripravila več oblik mesečnih kart, tako, da najdite najboljšo ta hip za vas:

 • Vadnina (vse karte) se plača v naprej, najkasneje na prvi uri. Izjema je plačilo za september, ko je plačilo vadnine pred začetkom meseca pogoj, da ste si zagotovili mesto.

 • S plačilom vadnine je mesto na vadbi samo vaše za celotno plačano obdobje. 

 • Plačilo je možno z gotovino na urah vadb ali s predhodnim nakazilom na TRR SI56 0510 0801 4004 852 , namen: vaše ime in priimek + kakšno karto kupujete.

 • V primeru izostanka vračilo vplačane vadnine ni možno, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav (z zdravniškim potrdilom), ko se izstavi dobropis glede na število neporabljenih ur. 

 • V primeru neopravičenega izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec. Imate pa možnost v istem mesecu oz. mesecih (v primeru že plačane vadnine za več mesecev) izostanek nadomestiti v eni od drugih rednih vadb, v kolikor je na ostalih urah prosto mesto.

 • Mesečna karta velja 4 tedne od dneva pričetka z vadbo (enako tudi v primeru, če se nam pridružite sredi meseca) in vključuje 4 (1x tedensko) oziroma 8 obiskov (2x tedensko).

 • Karte so neprenosljive.

 • V vsakem mesecu poskrbim, da ima vsaka skupina 4 ure vadbe.

Zakaj bi prišli na vadbo ravno v Podljubelj?​ :)

 • ker boste vadili v skupini z največ 10 vadečimi,

 • ker vas bom kar naprej kontrolirala, tipala, skrbela, da boste vsako vajo naredili prav, tako, da je za vas varno, ustrezno, primerno,

 • ker bom vaje izbrala tako, da bodo ravno prave, za vsakega posebej,

 • ker bom skrbela za to, da boste začeli od tam, kjer ste trenutno in po najboljši poti (za vas!) prišli do tja, kamor si želite priti.

 • Ker boste na koncu ure še bolj umirjeni, kot na začetku, pripravljeni na vse izzive, ki vas še čakajo.

 

Še kakšna dilema? Vam jo z veseljem razrešim! Pišite mi, ali pa me pokličite, pa se pogovoriva. :) 

Katja Gaber Vodopivec

Poskrbite za svoje telo, drugega ne boste dobili...

 • Facebook Social Icon
 • Grey Instagram Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon

​© Divine Time. LEPOTA TELESA IN DUHA,

Katja Gaber Vodopivec s.p.

Podljubelj, Tržič, Slovenija, Europe

d.š. 92067140

matična št.  6796842000

plačilo storitev z gotovino ali s predhodnim nakazilom na IBAN SI56 0510 0801 4004 852  ABANKA d.d.