top of page
Rolling Yoga Mat

SKUPINSKE VADBE za gibčno, zdravo telo, več energije in dobro počutje
Vsak dan je pravi, da se nam pridružite - v telovadnici in on-line

 

Sončen pozdrav! :)

 

Ker berete te vrstice, verjamem, da ste ena izjemna oseba, ki pa se zadnje čase ne počuti izjemno v svojem telesu. Tako radi bi nekaj naredili zase, a vam enostavno zmanjka ur v dnevu... Precej možno je, da ste se v preteklosti že začeli zagnano gibati, vendar vam je zmanjkalo motivacije, ker ob sebi niste imeli nikogar, ki bi vas vzpodbujal v tistih trenutkih.

Prepričana sem, da se želite dobro počutiti v svojem srcu in telesu, je tako? Ampak enostavno ne veste kje začeti in kako potem vztrajati pri tem...

 

NAREDIVA KONEC TEMU!

Vse to se je dogajalo tudi meni, vendar sem uspela najti pot ven iz te zanke… in to sedaj želim ponuditi tudi vam! :)

SEM KATJA,

mamica dvema fantičema, diplomirana fizioterapevtka, inštruktorica Pilatesa, vaditeljica pred/po porodne vadbe, in po dobrih 11 letih dela v pisarni, sedenja po 8 ur na dan, sem sedaj tista, ki vam lahko pomagam, da bo vaša preteklost to:

 • da se ponoči premetavate po postelji in ste zjutraj kot zombi,

 • da sploh ne veste kdaj ste nazadnje vdihnili s polnimi pljuči,

 • da kar naprej kričite na otroke,

 • da vas nihče ne razume,

 • da ste čisto pasji do sodelavcev,

 • da ste po koncu službe samo še za na kavč,

 • da so ogledala vaš sovražnik številka 1,

 • da se šlaufki okrog pasu množijo in napihujejo sami od sebe,

 • da spet želite zamenjat svojo tehtnico,

 • da sosedova Marija lažje teče za vnuki, kot vi za svojimi otroci…

 

Želim vam pokazati, kako se boste ponovno odlično počutili v svoji koži, kako se boste znebili bolečin v hrbtenici, se umirili, lažje začeli dan, imeli dovolj energije že zjutraj in bili končno ponosni sami nase,…

 

Vse to se vam bo zgodilo z vključitvijo v kateregakoli od mojih treh programov: Pilates, vadbo za zdravo hrbtenico ali fitMAMI & baby – poporodno vadbo za mamice z dojenčki.

Katja_Gaber_Vodopivec_pilates_sedeče_del
Pilates Practice at the Studio

PILATES v skupini

Če si želite, da bi vaše mišice postale bolj čvrste (še posebej tiste okrog pasu!), da bi postali bolj gibčni, lažje hodili po ravnem in v hrib, kasneje postali zadihani in brez težav lovili ravnotežje tudi v najbolj nepredvidljivih situacijah... potem je Pilates prava izbira za vas.


Pilates je vodena vadba, kjer v eni uri enakomerno »obdelamo« celo telo, zato nikoli ne boste drug dan imeli "muskelfiber" samo v enem delu telesa in se boste zato komaj premikali.

Kar je zelo pomembno, je to, da vse vaje delate v svojem ritmu dihanja, ni se vam potrebno prilagajati skupini, ob tem pa ste ves čas "pri stvari", zato vam čas zelo hitro mine.

Sploh pa je Pilates super, če si želite zožati obseg pasu in okrepiti mišice na trebuhu, saj se to zgodi čisto "spotoma", brez številnih klasičnih trebušnjakov, ki vam samo še dodatno obremenijo vrat in hrbet.

 

Ura zelo hitro mine, ker med vadbo dejansko nimate časa razmišljati o ničemer drugem, kot samo o svojem dihanju, gibanju in kako vse skupaj povežete.
 

Kar naenkrat boste na svojem telesu odkrili mišice, za katere morda sploh niste vedeli, da jih imate! ;) In verjemite mi, da vam bo vse to še kako prav prišlo pri vsakodnevnih opravilih.


Pilates je primeren za vse starostne skupine, oba spola, nosečnice (ki so pred nosečnostjo že vadile pilates), odličen je po porodu (preverite poporodno vadbo!), pri osteoporozi, zelo učinkovita tudi za rehabilitacijo po različnih poškodbah. 
 

Pilates zajema ogromno različnih vaj, ki služijo krepitvi in sproščanju mišic. Verjemite, tudi za vaše telo bom našla prave! ;)

Joseph Hubertus Pilates - izumitelj vadbe (živel je od 9.12.1883 - 9.10.1967), je bil moški. Torej: kdo pravi, da je "Pilates samo za ženske"!? :)

 


Vadba poteka v treh terminih, po 60 minut, v Podljubelju 240 in na daljavo (on-line).

 • ponedeljek ob 8:30

 • četrtek ob 18:30 in 19:45 

​​

Priključite se 1x ali 2x tedensko, kakor vam je ljubše.

Vadbo lahko kombinirate tudi z vadbo za zdravo hrbtenico ob ponedeljkih zvečer.

na daljavo ON-LINE (Facebook Live): 

pridružite se vadbam od doma - preko spleta, v posebni zaprti Facebook skupini, po urniku, ali poglejte posnetek, kadarkoli vam ustreza. Število mest ni omejeno :)

Dostop do posnetkov vadb dobite tudi v primeru, da vadite z mano v telovadnici.

PILATES
Child's Pose

VADBA ZA ZDRAVO HRBTENICO

Pri delu veliko sedite ali dolgo časa stojite?

 

Si želite (spet) imeti hrbet brez bolečin?
 

Če ste se našli v katerem od zgornjih stavkov, naj vas razveselim, da sami lahko največ naredite, da zmanjšate ali preprečite težave z vašo hrbtenico. Kako to mislim?

Verjamem namreč, da se je vaše telo zmožno zdraviti samo od sebe, če mu to seveda dovolite in mu pri tem pomagate. Vsak dan sproti.

 

Obstaja rek: Človek je mlad, kolikor je gibčna njegova hrbtenica… »Če imate trdo hrbtenico pri 30ih, ste stari, če imate gibčno pri 60ih, ste mladi,«  je eden najbolj znamenitih stavkov Josepha Pilatesa, "izumitelja" vadbe Pilates, v katero zaupam že več kot 17 let.Ker samo s sprehodi in običajnim gibanjem ne morete razgibati čisto vseh sklepov in okrepiti čisto vseh mišic, vas vabim, da si podarite 1 uro časa samo zase in se nam pridružite na urah vadbe za zdravo hrbtenico. Po njej boste še bolje spali, pojedli kakšno protibolečinsko tableto manj in zaradi več energije boste bolj prijazni do vseh okrog vas. A ni to super!?


Na voljo sta vam 2 termina na teden, v Podljubelju 240 in na daljavo (on-line).

Vadba traja 60 minut:​​

 • ponedeljek ob 18:30 in 19:45

 

 
V kolikor bi želeli vaditi 2x na teden, se lahko pridružite tudi uram pilatesa v ponedeljek dopoldne ob 8:30 ali četrtek 
popoldne ob 18:30 in 19:45.

Na daljavo ON-LINE (Facebook Live): 

pridružite se vadbam od doma - preko spleta, v posebni zaprti Facebook skupini, po urniku, ali poglejte posnetek, kadarkoli vam ustreza. Število mest ni omejeno :)

Dostop do posnetkov vadb dobite tudi v primeru, da vadite z mano v telovadnici.

ZDRAVA HRBTENICA
Practicing Yoga with Babies

POPORODNA VADBA
fitMAMI&baby

Nimate varstva za vašega dojenčka, vi pa vseeno želite narediti nekaj ZASE?

Ni problema!


Prinesite / pripeljite ga kar s seboj in skupaj preživita sproščeno, aktivno uro na vadbi, prilagojeni posebej za mamice po porodu.

 

Vaš dojenček bo (odvisno od njegovih motoričnih zmožnosti) sodeloval pri vajah, se plazil po svoje naokrog, ali pa zadovoljno spal. Če bo vmes lačen, ali bo imel kakšno drugo potrebo, bo seveda tisti hip na prvem mestu.. pa saj to že veste: dojenčkom gre izražanje lastnih potreb odlično od rok! ;)

Vem, da čas po porodu ni samo nova vloga in novi družinski član...

Ampak je tudi telo, ki ni več enako kot prej...

So tudi želje po več energije...

Sanje po več spanja...

Ideje o privlačnem in močnem trebuhu...

Hrbet, ki boli...

Mišice, ki ne delujejo na vseh mestih tako, kot bi si želela.

Tudi sama sem mamica dvema fantičema, po dveh neplanskih carskih rezih. Vem, kako pomembno je, da se mamica po porodu začne gibati na zdrav in pravilen način, da si ne naredi več škode, kot koristi.

 

S svojim znanjem vam želim pomagati, da čas na porodniškem dopustu (lahko tudi kasneje) izkoristite za sproščeno druženje z vašim dojenčkom/malčkom, ob tem, ko se dobro razgibate, preprečite / zmanjšate kakšne bolečine in okrepite tudi tiste mišice, ki jih pri sprehajanju z vozičkom ne dosežete.

Zato sem oblikovala poporodno vadbo fitMAMI&baby:

 • ker vam želim dovolj energije, da boste lahko uživali v novi vlogi,

 • telo, kakršnega si želite,

 • mišice, ki delujejo takrat, ko jih rabite,

 • hrbet (in vse ostale sklepe) brez bolečin,

 • trebuh, ki ga boste z ponosom pokazali.

(za več spanja se poskusim dogovoriti z vašim dojenčkom v živo! ;) )


 

»Stranski učinki« vadbe bodo kmalu vidni!

Kavbojke izpred nosečnosti vam bodo spet prav, hrbet vas ne bo (več) bolel, vsak dan večjega in težjega dojenčka boste lažje in predvsem pravilneje prenašali naokrog, učvrstili boste globoke mišice trupa (kar bo zmanjšalo njegov obseg) in okrepili mišice medenične dna, tako da skakanje, kihanje, kašljanje in tekanje za otrokom ne bo povezano s strahom »ali mi je ravnokar malo ušlo?«.


Vadba poteka VSAK ČETRTEK ob 8:30, v Podljubelju 240, traja 60 minut.

V primeru, da bi želeli vaditi 2x na teden, se lahko udeležite tudi vadbe pilatesa ali vadbe za zdravo hrbtenico. (Povprašajte me glede te možnosti!)

POPORODNA VADBA

še "tehnične podrobnosti" o vadbah v živo

Vadimo v Podljubelju 240, Tržič, v telovadnici, v pritličju naše hiše, s pogledom na travnik in gozd.

 

Za vadbo potrebujete blazino za na tla, brisačko in pijačo (najbolje vodo), udobna raztegljiva oblačila. Vadimo v nogavicah oz. bosi, zato posebne obutve ne potrebujete.

 

 

Ker so skupine v telovadnici z največ 10 vadečimi (seveda se glede števila prilagajamo trenutno veljavnim vladnim ukrepom), se je na vadbo nujno potrebno predhodno prijaviti s sporočilom na e-mail: divinetime.slo@gmail.com ali

z SMS-om na 041-812-466.

ON-LINE: vadite v svoji dnevni sobi, kabinetu ali spalnici. Tam, kjer se najbolje počutite in vam domači "dajo mir" :)

Z vami sem vsakič v živo, ob napisanih terminih, iz naše telovadnice. Vse vaje sproti razlagam in kažem, tako, da naj vas ne skrbi, da česa ne bi razumeli. Seveda pa me lahko kar sproti, med vadbo, kaj vprašate, napišete,...

Dostop do posnetkov vadb imate 24 ur na dan, ves čas plačane vadnine, tudi v primeru, da vadite v telovadnici.

Vse vadbe ostanejo v skupini ves čas, tako da jih lahko uporabite tudi kadarkoli kasneje, če vam ne uspe biti zraven v živo.

 

V kolikor imate tudi kakšna dodatna vprašanja, vam z veseljem odgovorim.

 

CENIK vadnine za vadbe v telovadnici (sezona 2023/24)

Ker 1x ni nobenkrat, hitro pa najdemo izgovore, da »ni bilo na voljo možnosti, ki bi bila meni pisana na kožo«, sem vam pripravila več oblik kart, tako, da najdite najboljšo ta hip za vas:

(cenik paketov spletnih vadb vas čaka po kliku na katerikoli rumeni gumb na tej strani)

CENIK VADBE
 • Vadnina (vse karte) se plača v naprej z nakazilom na TRR ali v živo (z gotovino) najkasneje na prvi uri, online dostop se omogoči po prejetem plačilu.

 • S plačilom vadnine si rezervirate mesto na vadbi v telovadnici za celotno plačano obdobje. 

 • Plačilo je možno z gotovino na urah vadb ali s predhodnim nakazilom na TRR 

TRR: SI56 0400 1004 9409 267, Lepota telesa in duha, Katja Gaber Vodopivec s.p., Podljubelj 240, 4290 Tržič. namen: vaše ime in priimek + kakšno karto kupujete.

 • Pri vadbi samo "na daljavo" - "ONLINE" se plačilo lahko izvede s kreditno kartico, kar uredite takoj, ko izberete vrsto vadbe in trajanje karte, na vpisan mail dobite vse potrebne informacije za priključitev vadbi; ali pa mi pišete, da bi se radi priključili samo "na daljavo" in se dogovoriva za nakazilo prek TRR ali plačilo z gotovino.

 • V primeru izostanka na vadbi v živo vračilo vplačane vadnine ni možno, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav - poškodba, operacija (z zdravniškim potrdilom), ko se izstavi dobropis glede na število neporabljenih ur. 

 • V primeru izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec. Imate pa možnost v istem mesecu oz. mesecih (v primeru že plačane vadnine za več mesecev) izostanek nadomestiti v eni od drugih rednih vadb, v kolikor je na ostalih urah v telovadnici prosto mesto.

 • 1-mesečna karta velja 4 tedne od dneva pričetka z vadbo (lahko se nam pridružite kadarkoli sredi meseca) in vključuje 4 zaporedne (1x tedensko) oziroma 8 zaporednih obiskov (2x tedensko).

 • Karte so neprenosljive.

 • V vsakem mesecu poskrbim, da ima vsaka skupina 4 ure vadbe v živo.

Zakaj bi prišli na vadbo ravno v Podljubelj?​ :)

 • ker boste vadili v skupini z največ 10 vadečimi, zato se vam lahko bolj posvetim,

 • ker vas bom kar naprej kontrolirala, tipala, skrbela, da boste vsako vajo naredili prav, tako, da je za vas varno, ustrezno, primerno, in kar najhitreje prišli do rezultatov, ki si jih želite,

 • ker po 20ih letih vodenja skupinskih in individualnih vadb znam zelo dobro prilagoditi vaje vsakemu posebej, da čim hitreje dosežete želene rezultate,

 • ker že s plačilom samo 4-ih vadb dobite online dostop do zasebne Facebook skupine z vsemi vadbami kar za 30 dni in tako lahko vadite kolikorkrat želite. :)

 • ker bom skrbela za to, da boste začeli od tam, kjer ste trenutno in po najboljši poti (za vas!) prišli do tja, kamor si želite priti.

 • Ker boste na koncu ure veliko bolj umirjeni, kot na začetku in bolje pripravljeni na vse izzive, ki vas še čakajo.

 

Še kakšna dilema? Vam jo z veseljem razrešim! Pišite mi (klik na spodnji gumb), ali pa me pokličite, da se o vsem pogovoriva. :) 

Poskrbite sami za svoje telo, drugega ne boste dobili...

se vidiva, Katja Gaber Vodopivec

bottom of page